Пан Мі
(покроковий рецепт з фото)
Що таке "бан Мі"? Це в'єтнамський сендвіч! Причому дуже смачний, в ньому гармонійно поєднуються свіжі овочі і смажена скоринка! У міру гострий і пікантний, ситний вуличний перекус. Дивимося!
З одного багета виходить 4 сендвіча з великою кількістю начинки. Чи не журіться зелений, додавайте зелена цибуля, петрушку, koriandr, Kinzu. Дивіться, як приготувати "бан Мі", смачний в'єтнамський перекус.
- Багет - 1 штука
- Куряче філе - 400 грам
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Мед натуральний - 1 Чайна ложка
- Соус чилі - 3 чайних ложки
- Огірок свіжий - 1 штука
- Маринована морква або дайкон - 100-150 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Цибуля салатна - 1 штука (білий або фіолетовий)
Підготуйте продукти згідно зі списком. Приступимо! Куряче філе і огірок потрібно вимити, цибулю очистити від лушпиння.
Насамперед замаринуйте м'ясо. Для цього поріжте куряче філе на невеликі шматочки. Приготуйте маринад із соєвого соусу, 1 ложки соусу чілі, ложки меду. Опустіть м'ясо в маринад, перемішайте і залиште при кімнатній температурі на 30 хвилин.
Розігрійте рослинне масло на сковороді і обсмажте м'ясо з усіх боків до готовності.
Поріжте цибулю півкільцями, огірок - кружальцями. Майонез змішайте з соусом чилі.
Багет поріжте на довгі шматочки. Кожен розрізати вздовж і видаліть частину м'якоті. Батон відправте на хвилинку в мікрохвильовку, щоб він став м'яким. Хліб повинен бути свіжим!
Змастіть соусом хліб (обидві половинки всередині). На одну половинку покладіть мариновану моркву або дайкон, цибуля салатний, свіжий огірочок, зелень вітається. На іншу половинку багета покладіть смажене м'ясо.
Обережно з'єднайте обидві половинки багета. Ось і вийшов сендвіч, приємного!