Рецепт Пан Мі фото

Пан Мі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , В'єтнамська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряче філе, Огірок
Дієтичне харчування
На полуденок, На природу
Бутерброди

Що таке "бан Мі"? Це в'єтнамський сендвіч! Причому дуже смачний, в ньому гармонійно поєднуються свіжі овочі і смажена скоринка! У міру гострий і пікантний, ситний вуличний перекус. Дивимося!

З одного багета виходить 4 сендвіча з великою кількістю начинки. Чи не журіться зелений, додавайте зелена цибуля, петрушку, koriandr, Kinzu. Дивіться, як приготувати "бан Мі", смачний в'єтнамський перекус.

  • Багет - 1 штука
  • Куряче філе - 400 грам
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Мед натуральний - 1 Чайна ложка
  • Соус чилі - 3 чайних ложки
  • Огірок свіжий - 1 штука
  • Маринована морква або дайкон - 100-150 грам
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Цибуля салатна - 1 штука (білий або фіолетовий)
пан Мі - фото крок 1
Підготуйте продукти згідно зі списком. Приступимо! Куряче філе і огірок потрібно вимити, цибулю очистити від лушпиння.
пан Мі - фото крок 2
Насамперед замаринуйте м'ясо. Для цього поріжте куряче філе на невеликі шматочки. Приготуйте маринад із соєвого соусу, 1 ложки соусу чілі, ложки меду. Опустіть м'ясо в маринад, перемішайте і залиште при кімнатній температурі на 30 хвилин.
пан Мі - фото крок 3
Розігрійте рослинне масло на сковороді і обсмажте м'ясо з усіх боків до готовності.
пан Мі - фото крок 4
Поріжте цибулю півкільцями, огірок - кружальцями. Майонез змішайте з соусом чилі.
пан Мі - фото крок 5
Багет поріжте на довгі шматочки. Кожен розрізати вздовж і видаліть частину м'якоті. Батон відправте на хвилинку в мікрохвильовку, щоб він став м'яким. Хліб повинен бути свіжим!
пан Мі - фото крок 6
Змастіть соусом хліб (обидві половинки всередині). На одну половинку покладіть мариновану моркву або дайкон, цибуля салатний, свіжий огірочок, зелень вітається. На іншу половинку багета покладіть смажене м'ясо.
пан Мі - фото крок 7
Обережно з'єднайте обидві половинки багета. Ось і вийшов сендвіч, приємного!

Схожі рецепти