Пан Бріош з сосисками
(покроковий рецепт з фото)
Цей плетений французький пиріг зі смачною, так улюбленої всіма дітьми начинкою ви обов'язково повинні приготувати! Спечіть його у вихідний, і вам не треба буде думати, що дати діткам з собою в школу.
Ви обов'язково повинні спробувати цей пиріг! м'яке тісто, смачна ароматна начинка ... Пиріг дуже зручний, його можна брати на роботу для перекусу в далеку поїздку, його з задоволенням ваші дітки будуть брати в школу. А приготувати його зовсім нескладно, але для вистоювання тіста потрібен час, в цьому і особливість цього пирога. Готуємо?
- Борошно пшеничне - 550-600 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Рослинна олія - 60 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 15 грам
- Цукор - 10 грам
- Сіль - 10 грам
- Сосиски - 200 грам
- Сир - 100 грам(polutverdиy)
1. Змішаємо дріжджі з сіллю і цукром, додамо частина теплого молока і розмішати. Потім додамо молоко, що залишилося, сіль і рослинне масло, ще раз добряче розмішати.
2. Просіваємо в миску борошно, додаємо дріжджовий розчин і яйця.
3. І замішуємо гладке тісто, який мав би липнути до рук. Накриваємо тісто і ставимо його в прохолодне (! !! ) місце на пару годин, нехай потихеньку піднімається.
4. Моє тісто піднімалося майже 3 години і ось так виросло
5. Нарізаємо на шматочки сосиски і сир (в цей раз я робила з моцарелою, вийшло теж смачно).
6. Тісто vиmesim і розколовся на три частини.
7. Розкачуємо кожну частину в прямокутний пласт, розподіляємо начинку.
8. Звертаємо прямокутник тесту в рулон, zashtipиvaem кінець.
9. І сплітаємо косичку, але не туго! закріплюємо кінчики.
10. Перекладаємо на деко або в форму, змащену олією, і залишаємо хвилин на 30. Потім змащуємо молоком.
11. І випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 30-35. Результат тугого заплітання косички: тісто злегка розійшлося
12. Було дуже смачно, повірте! А ще краще - перевірте.