Рецепт Пан Бріош з сосисками фото

Пан Бріош з сосисками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сосиски
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка

Цей плетений французький пиріг зі смачною, так улюбленої всіма дітьми начинкою ви обов'язково повинні приготувати! Спечіть його у вихідний, і вам не треба буде думати, що дати діткам з собою в школу.

Ви обов'язково повинні спробувати цей пиріг! м'яке тісто, смачна ароматна начинка ... Пиріг дуже зручний, його можна брати на роботу для перекусу в далеку поїздку, його з задоволенням ваші дітки будуть брати в школу. А приготувати його зовсім нескладно, але для вистоювання тіста потрібен час, в цьому і особливість цього пирога. Готуємо?

  • Борошно пшеничне - 550-600 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Рослинна олія - 60 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 15 грам
  • Цукор - 10 грам
  • Сіль - 10 грам
  • Сосиски - 200 грам
  • Сир - 100 грам(polutverdиy)
пан Бріош з сосисками - фото крок 1
1. Змішаємо дріжджі з сіллю і цукром, додамо частина теплого молока і розмішати. Потім додамо молоко, що залишилося, сіль і рослинне масло, ще раз добряче розмішати.
пан Бріош з сосисками - фото крок 2
2. Просіваємо в миску борошно, додаємо дріжджовий розчин і яйця.
пан Бріош з сосисками - фото крок 3
3. І замішуємо гладке тісто, який мав би липнути до рук. Накриваємо тісто і ставимо його в прохолодне (! !! ) місце на пару годин, нехай потихеньку піднімається.
пан Бріош з сосисками - фото крок 4
4. Моє тісто піднімалося майже 3 години і ось так виросло
пан Бріош з сосисками - фото крок 5
5. Нарізаємо на шматочки сосиски і сир (в цей раз я робила з моцарелою, вийшло теж смачно).
пан Бріош з сосисками - фото крок 6
6. Тісто vиmesim і розколовся на три частини.
пан Бріош з сосисками - фото крок 7
7. Розкачуємо кожну частину в прямокутний пласт, розподіляємо начинку.
пан Бріош з сосисками - фото крок 8
8. Звертаємо прямокутник тесту в рулон, zashtipиvaem кінець.
пан Бріош з сосисками - фото крок 9
9. І сплітаємо косичку, але не туго! закріплюємо кінчики.
пан Бріош з сосисками - фото крок 10
10. Перекладаємо на деко або в форму, змащену олією, і залишаємо хвилин на 30. Потім змащуємо молоком.
пан Бріош з сосисками - фото крок 11
11. І випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 30-35. Результат тугого заплітання косички: тісто злегка розійшлося
пан Бріош з сосисками - фото крок 12
12. Було дуже смачно, повірте! А ще краще - перевірте.

Схожі рецепти