Рецепт Сандвіч «Пан Мі» фото

Сандвіч «Пан Мі»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , В'єтнамська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Сандвіч , Бургери
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Вулична їжа недорога і смачна. Але набагато безпечніше готувати таку їжу вдома. Ділюся з вами рецептом, який докладно розповість, як приготувати Сендвіч"Бан Мі" по моїй, вегетаріанської версії.

Опис приготування:

В цілому наповнення такого сендвіча може бути абсолютно будь-яким: і з м'ясом, і з будь-якими видами овочів і сирів. Єдине, що відрізняє сендвіч"Бан Мі" від інших - це обов'язкова складова: маринована морква з дайконом. Саме ці інгредієнти - візитка справжнього"Бан Мі" . Чудовий варіант для перекусу на навчанні або на роботі!

  • Багет - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Редис дайкон - 200 грам
  • Печена сир - 150 грам (тофу)
  • Braai - 5 грам
  • Лук червоний - 1/2 штуки
  • Огірок - 1 штука
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Рисовий оцет - 100 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 50 мілілітрів
сендвіч
Всі необхідні овочі промийте.
сендвіч
Невеликими брусочками наріжте моркву і дайкон.
сендвіч
У маленькій мисці помістіть дайкон, морква, рисовий оцет, воду, цукор і сіль. Дайте постояти 30 хвилин.
сендвіч
Розріжте багет на 4 рівні частини, промажьте майонезом.
сендвіч
Викладайте начинку. Сферичний тофу, далі - огірки, Червона цибуля, мариновану моркву і дайкон, листя кінзи. Накрийте верхньою частиною багета і трохи притисніть.

Схожі рецепти