Сандвіч «Пан Мі»
(покроковий рецепт з фото)
Вулична їжа недорога і смачна. Але набагато безпечніше готувати таку їжу вдома. Ділюся з вами рецептом, який докладно розповість, як приготувати Сендвіч "бан Мі" по моїй, вегетаріанської версії.
В цілому наповнення такого сендвіча може бути абсолютно будь-яким: і з м'ясом, і з будь-якими видами овочів і сирів. Єдине, що відрізняє сендвіч "бан Мі" від інших - це обов'язкова складова: маринована морква з дайконом. Саме ці інгредієнти - візитка справжнього "бан Мі" . Чудовий варіант для перекусу на навчанні або на роботі!
- Багет - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Редис дайкон - 200 грам
- Печена сир - 150 грам (тофу)
- Braai - 5 грам
- Лук червоний - 1/2 штуки
- Огірок - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Рисовий оцет - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вода - 50 мілілітрів
Всі необхідні овочі промийте.
Невеликими брусочками наріжте моркву і дайкон.
У маленькій мисці помістіть дайкон, морква, рисовий оцет, воду, цукор і сіль. Дайте постояти 30 хвилин.
Розріжте багет на 4 рівні частини, промажьте майонезом.
Викладайте начинку. Сферичний тофу, далі - огірки, Червона цибуля, мариновану моркву і дайкон, листя кінзи. Накрийте верхньою частиною багета і трохи притисніть.