Рум'яний сандвіч з помідором
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування хрусткого і апетитного сандвіча, який відмінно вгамує голод і підійде для будь-яких дієт, поста і розвантажувальних днів.
Дієтологи попереджають про підступність сандвічів - часом вони бувають настільки смачними, що ми не контролюємо кількість з'їденого. Але якщо ви будете їсти рум'яні сандвічі з помідором і базиліком і присмаком свіжого часнику, то ваш організм отримає тільки користь.
- Хліба - 2 скибочки
- Часнику - 1 зубчик
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Помідор - 1 штука
- Гілочки базиліка - 2-3 штук
- Сіль і чорний перець - - За смаком
1. Хліб підсмажте в тостері або на сухій сковорідці до утворення золотистої скоринки.
2. Помідор помийте, обтрусіть від води і поріжте тонкими кружечками.
3. Обидві внутрішні сторони тостів злегка натріть зубком часнику, але не перестарайтеся, інакше запах часнику переб'є всі.
4. Викладіть на нижній тост майонез, потім помідор, і, в кінці кінців, листочки базиліка.
5. Накрийте другим тостом і відразу ж подавайте корисний вегетаріанський сандвіч до столу.