Рецепт Рум'яний пай фото

Рум'яний пай
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Фуршет
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Покрокова інструкція з фотографіями підкаже, як приготувати рум'яний пай. Смачний рецепт пирога, родом з Америки. Він відрізняється рум'яною скоринкою і ніжною начинкою.

Опис приготування:

Цей рецепт трохи відрізняється від звичного яблучного пирога. Він дуже смачний і ситний. Хрустке пісочне тісто і ніжна начинка не залишають байдужим. Такий пиріг не соромно подавати до столу.

Перед подачею повністю остудіть випічку, щоб начинка трохи застигла і не розтікалася при нарізці пирога.

За смаком яблучну начинку можна приправити корицею або іншими спеціями на ваш розсуд.

  • Rafinirovannoe масло - 70 грам
  • Борошно - 220 грам(200 для тіста, 20 для начинки)
  • Цукор - 5 Ст. Ложок(2 для тіста, 3 для начинки)
  • Вода - 6 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Яблука - 3 штуки
  • Вершкове масло - 125 грам
рум'яний пай - фото крок 1
1. У чисту суху миску просіваємо борошно. Потім туди треба додати сіль і цукор. Перемішайте сухі інгредієнти.
рум'яний пай - фото крок 2
2. У борошні робимо поглиблення і в нього додаємо рафінована олія. Туди ж потрібно відправити чисту воду. Попередньо її краще охолодити.
рум'яний пай - фото крок 3
3. Починаємо вимішувати тісто. Зручно робити це руками. Готове тісто скачайте в один клубок і помістіть його в холодильник.
рум'яний пай - фото крок 4
4. Для приготування начинки масло нарізаємо шматочками і відправляємо на сковороду. Яблука миємо, очищаємо від шкірки, видаляємо насіння і нарізаємо шматочками. Відправляємо їх на розтоплене масло. Тушкуємо близько п'ятнадцяти хвилин. Додаємо до яблук борошно.
рум'яний пай - фото крок 5
5. Дістаємо з холодильника тісто і ділимо його на 2 частини. Форму для випічки змащуємо маслом або застилає пергаментом. Одну частину тіста укладаємо на дно форми з бортиками, кладемо начинку.
рум'яний пай - фото крок 6
6. З другого шматка тесту розгортаємо коло і покриваємо їм начинку, всередині робимо дірку, щоб виходила пара. Обов'язково скріпіть разом краю верхнього і нижнього шарів тесту.
рум'яний пай - фото крок 7
7. Випікаємо пиріг в розігрітій до 180 градусів духовці до рум'яної скоринки близько 40 хвилин.
Дістаємо з печі і даємо пирогу охолонути, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.

Схожі рецепти