Пиріг «рум'яний»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати пиріг "рум'яний" . Його назва повністю виправдано. Пиріг рівномірно покритий рум'яною і красивою скоринкою. А ще він готується з сирного тесту. Ділюся смачним рецептом!
Зверніть увагу на тісто під час замісу. Борошно слід додавати частинами. Як тільки воно зібралося в грудку і не липне до рук, більше не місите. Дуже важливо не забити його борошном, в іншому випадку готовий пиріг буде жорстким. До речі, начинку ви можете взяти і солодку, добре підходить з кураги.
- Сир 9% - 200 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 5 штук(2 - в тісто, 3 - в начинку)
- Борошно пшеничне - 2, 5 склянки (стакан об'ємом 200 мл.)
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Капуста білокачанна - 1/2 штуки (від маленького вилка)
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Розпушувач для тіста - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 30 грам (для змащення пирога)
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок (для обсмажування капусти)
Приготуйте начинку. Наріжте тонкою соломкою капусту і півкільцями або четвертинками кільця ріпчасту цибулю.
Зробіть тісто. У чаші змішайте сир, 2 яйця, сметану, сіль, цукор.
Після закінчення часу дістаньте пиріг з духовки. Він повинен бути покрита рум'яною скоринкою. Змастіть рясно вершковим маслом. Загорніть в папір і укрийте рушником. Залиште при кімнатній температурі на 40 хвилин. Після пиріг можна подавати до столу.