Кропив'яний суп з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Дуже дивно бачити кропиву на своєму кухонному столі, але сьогодні вийшло саме так. Найкраще з неї виходять супи, які відносяться до російської традиційної їжі. Цей рецепт варто спробувати!
Пропоную вам прочитати про те, як приготувати кропив'яний суп з яйцем. Простий, бюджетний і швидкий варіант страви. Його легко можна зварити на дачі, зірвавши свіжої кропиви. Якщо хочете, то суп можна зробити на курячому бульйоні, додавши шматочки філе. Але і на простій воді виходить смачно.
- Картопля - 3 штуки
- Кропива, стебла - 10 штук
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Вода - 2-2, 5 L
Промиту і очищену картоплю наріжте кубиками. Цибулю дрібно наріжте. Залийте овочі водою і поставте на вогонь.
Займіться кропивою. Одягніть гумові рукавички, щоб не обпектися. Ошпарьтеокропом кропиву, а потім її наріжте.
Кропиву додайте в суп, коли картопля буде майже готовий.
Яйце збийте виделкою. Постійно помішуючи суп, влийте в нього яйце. Відразу вимкніть вогонь.
Sup сіль, і дайте йому настоятися 10-15 хвилин. Смачного!