Рецепт Рум'яний хліб в мультиварці фото

Рум'яний хліб в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , На сніданок , Полудень , Масляна
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 1
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Що може бути краще, ніж ароматний, свіжий і хрусткий домашній хлібець? Якщо у вас є мультиварка, то зовсім не обов'язково піч його в звичайній печі. Спробуйте приготувати рум'яний хліб удома.

Опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати рум'яний хліб в мультиварці, то вивчіть цей покроковий рецепт. Це класичний варіант білого пухнастого хлібця з рум'яною і хрусткою скоринкою, а також з м'яким і ароматним м'якушем. Така булка підійде в якості основи для бутербродів.

  • Дріжджі - 11 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Борошно пшеничне - 900 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
рум'яний хліб в мультиварці - фото крок 1
Чисту питну воду підігрійте так, щоб вона була теплою. Потім додайте в неї сухі дріжджі, цукор і сіль. Влийте кілька ложок рослинного масла без запаху. Борошно просійте через сито і додайте порціями до всіх решти інгредієнтів.
рум'яний хліб в мультиварці - фото крок 2
Замісити тісто. Воно повинно вийти досить липким. Накрийте тісто харчовою плівкою або рушником і залиште в теплому місці на пару годин. За цей час тісто має підійти і збільшитися в два рази.
рум'яний хліб в мультиварці - фото крок 3
Чашу мультиварки змастіть рослинною олією, щоб хліб до неї не прилип. Сформуйте з тесту, що підійшов куля і покладіть його в чашу мультиварки. Поставте мультиварку в режим"Випічка" і запікайте хліб близько години з одного боку, потім перевеніте хліб і випікайте його з іншого боку ще годину.

Схожі рецепти