Рецепт Рум'яна курка в мультиварці фото

Рум'яна курка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви цілком

Готувати в мультиварці - суцільне задоволення! Пропоную запекти рум'яну курочку. М'ясо прожарівается відмінно, cо всіх сторін рівномірно, а це погодьтеся - дуже важливий момент!

Готуємо рум'яну курку в мультиварці в домашніх умовах. Курочка рівномірно прожарюється з усіх боків, а, завдяки чудовому маринаду, виходить м'якою і ароматною. До речі, маринувати можна пару годин, а можна залишити на всю ніч, тоді куряче м'ясо ще краще просочиться і буде від цього тільки ніжніше. Хай щастить!

  • Курка - 1 штука
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - За смаком
  • Коньяк - 2 Ст. Ложки
  • Приправа до курки - За смаком
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
рум'яна курка в мультиварці - фото крок 1
Приготуємо маринад для курки, для цього в одній ємності змішуємо: подрібнений часник, оливкова олія, цукровий пісок, сіль, приправу курячу і коньяк. Натираємо маринадом вимиту і обсушену курку, кладемо в чашу і залишаємо маринуватися в холодильнику пару годин.
рум'яна курка в мультиварці - фото крок 2
Змащуємо чашу мультиварки оливковою олією, кладемо в неї курку. Готуємо в режимі "випічка" 40 хвилин, по закінченню програми, переверніть курку і готуйте в тому ж режимі ще 40 хвилин.
рум'яна курка в мультиварці - фото крок 3
На гарнір приготуйте картопля. Смачного!

Схожі рецепти