Рум'яна курка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Готувати в мультиварці - суцільне задоволення! Пропоную запекти рум'яну курочку. М'ясо прожарівается відмінно, cо всіх сторін рівномірно, а це погодьтеся - дуже важливий момент!
Готуємо рум'яну курку в мультиварці в домашніх умовах. Курочка рівномірно прожарюється з усіх боків, а, завдяки чудовому маринаду, виходить м'якою і ароматною. До речі, маринувати можна пару годин, а можна залишити на всю ніч, тоді куряче м'ясо ще краще просочиться і буде від цього тільки ніжніше. Хай щастить!
- Курка - 1 штука
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - За смаком
- Коньяк - 2 Ст. Ложки
- Приправа до курки - За смаком
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Приготуємо маринад для курки, для цього в одній ємності змішуємо: подрібнений часник, оливкова олія, цукровий пісок, сіль, приправу курячу і коньяк. Натираємо маринадом вимиту і обсушену курку, кладемо в чашу і залишаємо маринуватися в холодильнику пару годин.
Змащуємо чашу мультиварки оливковою олією, кладемо в неї курку. Готуємо в режимі "випічка" 40 хвилин, по закінченню програми, переверніть курку і готуйте в тому ж режимі ще 40 хвилин.
На гарнір приготуйте картопля. Смачного!