Рум'яні млинці
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні і рум'яні млинці - найбільш очікуваний десерт на сніданок, полуденок. Вони відлітають з тарілок за одну мить, особливо якщо ви подасте їх з джемом, варенням, povidlom, отбензініванія, медом або сиропом.
Тісто для млинців замісити віночком. Потім смажте на гарячій сковороді. Млинці можна начинити або подати їх з медом.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Кисле молоко - 300 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
Підготуйте зазначені продукти.
Вбийте курячі яйця в глибоку миску, влийте туди ж кисле молоко, всипте дрібку солі і цукор. Збийте все віночком або вилкою.
Всипте просіяне пшеничне борошно вищого сорту і замісити млинцеве тісто. Воно повинно залишатися рідкуватий, а не бути густим! Залиште його в сторону на 15 хвилин, потім влийте рослинне масло і все ретельно перемішайте.
Прогрійте млинцеву сковороду, влийте на неї частину тесту і обсмажте його 1 хвилину, потім переверніть млинець на іншу сторону і обсмажте таку ж кількість часу.
Готовий млинець складіть вчетверо і викладіть на блюдо. Таким чином обсмажте і інше тісто, створюючи рум'яні млинці. Подайте їх до столу гарячими.