Рецепт Рум'яні млинці фото

Рум'яні млинці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Пшеничне борошно , Молочні продукти , Яйця , Кисле молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , На сніданок , Полудень , Масляна
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Ароматні і рум'яні млинці - найбільш очікуваний десерт на сніданок, полуденок. Вони відлітають з тарілок за одну мить, особливо якщо ви подасте їх з джемом, варенням, povidlom, отбензініванія, медом або сиропом.

Опис приготування:

Тісто для млинців замісити віночком. Потім смажте на гарячій сковороді. Млинці можна начинити або подати їх з медом.

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Кисле молоко - 300 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
рум'яні млинці - фото крок 1
Підготуйте зазначені продукти.
рум'яні млинці - фото крок 2
Вбийте курячі яйця в глибоку миску, влийте туди ж кисле молоко, всипте дрібку солі і цукор. Збийте все віночком або вилкою.
рум'яні млинці - фото крок 3
Всипте просіяне пшеничне борошно вищого сорту і замісити млинцеве тісто. Воно повинно залишатися рідкуватий, а не бути густим! Залиште його в сторону на 15 хвилин, потім влийте рослинне масло і все ретельно перемішайте.
рум'яні млинці - фото крок 4
Прогрійте млинцеву сковороду, влийте на неї частину тесту і обсмажте його 1 хвилину, потім переверніть млинець на іншу сторону і обсмажте таку ж кількість часу.
рум'яні млинці - фото крок 5
Готовий млинець складіть вчетверо і викладіть на блюдо. Таким чином обсмажте і інше тісто, створюючи рум'яні млинці. Подайте їх до столу гарячими.

Схожі рецепти