«п'яні» яблучка
(покроковий рецепт з фото)
"п'яні" яблучка - вишуканий десерт для дорослих, дівочих посиденьок або романтичної вечері. Приготувати їх дуже легко! На підготовку яблук у вас піде не більше 5 хвилин, інше - в духовці.
Мені завжди подобалися яблука в духовці. Їх можна запікати з цукром, з сиром, горішками і т.П. Ідея додати в них червоне вино перетворила звичайні запечені яблука в шикарний десерт для дорослих. Ось рецепт, як приготувати "п'яні" яблучка.
- Яблуко - 6 штук
- Естрада - 1 штука (гілочка)
- Вершкове масло - 60 грам
- Цукор - 60 грам
- Вино червоне - 6 Ст. Ложок (напівсолодке)
З яблук видаліть серцевину, тархун подрібніть. Додайте в кожне яблуко тархун, цукор, масло і вино. Запікайте яблука з п'яною начинкою в формочках для кексів в розігрітій до 180 ° C духовці протягом 40-45 хвилин.