Рецепт «п'яні» яблучка фото

«п'яні» яблучка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
ПП рецепти
На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

"П'яні" яблучка - вишуканий десерт для дорослих, дівочих посиденьок або романтичної вечері. Приготувати їх дуже легко! На підготовку яблук у вас піде не більше 5 хвилин, інше - в духовці.

Опис приготування:

Мені завжди подобалися яблука в духовці. Їх можна запікати з цукром, з сиром, горішками і т.П. Ідея додати в них червоне вино перетворила звичайні запечені яблука в шикарний десерт для дорослих. Ось рецепт, як приготувати"п'яні" яблучка.

  • Яблуко - 6 штук
  • Естрада - 1 штука (гілочка)
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Цукор - 60 грам
  • Вино червоне - 6 Ст. Ложок (напівсолодке)
& Quot; П'яні
Підготуйте необхідні продукти. Яблука і естрагон помийте.
& Quot; П'яні
З яблук видаліть серцевину, тархун подрібніть. Додайте в кожне яблуко тархун, цукор, масло і вино. Запікайте яблука з п'яною начинкою в формочках для кексів в розігрітій до 180 ° C духовці протягом 40-45 хвилин.
& Quot; П'яні
Смачного!

Схожі рецепти