«п'яні» горіхи
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте варіанти цікавих закусок для компанії? навчу вас, як приготувати "п'яні" горіхи? пікантні, апетитні, смачні і зовсім нескладні в процесі. Запам'ятовуйте рецепт і повторіть будинку!
Приготувати таким чином можна абсолютно будь-які горіхи, які вам до душі. З ароматними добавками також можна експериментувати. Крім ванільного екстракту можете взяти цитрусовий або горіховий. А корицю можна замінити імбиром, мускатним горіхом і т. d. Чудова закуска, яка однозначно викличе захват.
- Горіхи - 800 грам
- Коричневий цукор - 2 склянки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Кленовий сироп - 1 Склянка
- Бурбон - 1/2 склянки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка

3. Викладіть горішки і акуратно перемішуйте.