«п'яні» горіхи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 15 хв.
Шукайте варіанти цікавих закусок для компанії? навчу вас, як приготувати"п'яні" горіхи? пікантні, апетитні, смачні і зовсім нескладні в процесі. Запам'ятовуйте рецепт і повторіть будинку!
Опис приготування:
Приготувати таким чином можна абсолютно будь-які горіхи, які вам до душі. З ароматними добавками також можна експериментувати. Крім ванільного екстракту можете взяти цитрусовий або горіховий. А корицю можна замінити імбиром, мускатним горіхом і т. d. Чудова закуска, яка однозначно викличе захват.
- Горіхи - 800 грам
- Коричневий цукор - 2 склянки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Кленовий сироп - 1 Склянка
- Бурбон - 1/2 склянки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
1. На сковороді або в каструльці з'єднайте склянку цукру, кленовий сироп, бурбон. Додайте корицю і ванільний екстракт.
2. Доведіть до кипіння.
3. Викладіть горішки і акуратно перемішуйте.
4. На середньому вогні млоїте кілька хвилин, поки горішки не просочені, а сироп на увариться. Зніміть з вогню і всипте цукор.
5. Дайте горішкам добре охолонути і можна пригощатися.