Рецепт «п'яні» горіхи фото

«п'яні» горіхи
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Горіхи
ПП рецепти
На полуденок , На швидку руку , На природу
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 15 хв.

Шукайте варіанти цікавих закусок для компанії? навчу вас, як приготувати"п'яні" горіхи? пікантні, апетитні, смачні і зовсім нескладні в процесі. Запам'ятовуйте рецепт і повторіть будинку!

Опис приготування:

Приготувати таким чином можна абсолютно будь-які горіхи, які вам до душі. З ароматними добавками також можна експериментувати. Крім ванільного екстракту можете взяти цитрусовий або горіховий. А корицю можна замінити імбиром, мускатним горіхом і т. d. Чудова закуска, яка однозначно викличе захват.

  • Горіхи - 800 грам
  • Коричневий цукор - 2 склянки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Кленовий сироп - 1 Склянка
  • Бурбон - 1/2 склянки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
& Quot; П'яні
1. На сковороді або в каструльці з'єднайте склянку цукру, кленовий сироп, бурбон. Додайте корицю і ванільний екстракт.
& Quot; П'яні
2. Доведіть до кипіння.
& Quot; П'яні
3. Викладіть горішки і акуратно перемішуйте.
& Quot; П'яні
4. На середньому вогні млоїте кілька хвилин, поки горішки не просочені, а сироп на увариться. Зніміть з вогню і всипте цукор.
& Quot; П'яні
5. Дайте горішкам добре охолонути і можна пригощатися.

Схожі рецепти