Рецепт П'яний є фото

П'яний є
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Борошно , М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Випічка , Гарячі страви , Страви з начинкою , Пиріжки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пян се - це корейські дріжджові пиріжки з капустяно-м'ясною начинкою. Готуються вони на пару і є частиною фаст-фуду. Дивіться, як приготувати Пян се, і пробуйте ці смачні пиріжки.

Опис приготування:

Це традиційне корейське блюдо готують і на нашій кухні, tolyko п'яного імені зносу "pigodi & Quot; . Готувати такі пиріжки можна на пару, а можна в духовці. Оригінальний склад начинки і дріжджове тісто чудово поєднуються між собою. В Узбекистані такі пиріжки готують з начинкою з гострою моркви. Головна уязик - їх правильна форма.

  • Вода - 300 мілілітрів
  • Сухі дріжджі - 5 грам
  • Борошно - 500 грам
  • Капуста - 300 грам
  • Фарш - 300 грам
  • Суміш перців, koriandr - За смаком
  • Соєвий соус - 1 чайних ложок
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Цибуля - 1 штук
п'яний є - фото крок 1
1. Поки будемо готувати нашу начинку, зробимо тісто, щоб воно підходило. Отже, змішуємо в теплій воді дріжджі з сіллю і борошном. Ми залишаємо тісто в теплому місці до того моменту, коли воно підніметься в два рази. Це класичне безопарне дріжджове тісто.
п'яний є - фото крок 2
2. Тепер візьмемося за нашу начинку. Корейці використовують іншу капусту, але ми візьмемо молоду. Шаткують її не надто тонко, щоб вона під час приготування не стала занадто м'якою.
п'яний є - фото крок 3
3. Я зазвичай ріжу її ножем, так вона виходить товщі. Можна брати і зимові сорти капусти, так вийде ще краще.
п'яний є - фото крок 4
4. Вичавлюємо часник, додаємо спеції і соєвий соус. Змішуємо їх з капустою і залишаємо помаринувати.
п'яний є - фото крок 5
5. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії разом з фаршем.
п'яний є - фото крок 6
6. Смажимо до готовності, постійно помішуючи. Фарш можна брати будь-який на ваш смак.
п'яний є - фото крок 7
7. Змішуємо піджарку з фаршу і цибулі з капустою. Все добре перемішуємо. Це буде наша начинка.
п'яний є - фото крок 8
8. Розкачуємо тісто як на пиріжки, тільки робимо не гуртки, а тісто овальної форми. У кожну частину викладаємо начинку.
п'яний є - фото крок 9
9. Починаємо скріплювати від одного краю до іншого, роблячи"вушка" .
п'яний є - фото крок 10
10. Кожне нове"вушко" слід прикріплювати до протилежних сторонах (відразу до однієї сторони, а наступне вушко - до іншої). В результаті вийде ось такий узор.
п'яний є - фото крок 11
11. Тепер притискаємо обидві сторони до середини, формуючи круглий пиріжок.
п'яний є - фото крок 12
12. Їх можна і запекти, але тоді смак вийде трохи інший. За традицією Пян се готуються на пару.
п'яний є - фото крок 13
13. Я виклала капустяний лист і на нього - наші Пян се. Готуємо їх близько 35 хвилин в пароварці.
п'яний є - фото крок 14
14. За час приготування вони набувають ще більш обтічну форму, оскільки дріжджове тісто"лунає" . Щоб вони не"скукожілісь" , кришку краще не знімати (я готувала в сотейнику на сітці).
п'яний є - фото крок 15
15. Ось такі вони виходять гарні і неймовірно смачні! Спробуйте, рекомендую.

Схожі рецепти