Салат «Ромашка» з сухариками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо у вас збирається велика компанія гостей і ви не знаєте їх смаків і переваг в їжі, цей салат буде найкращим виходом зі скрутної ситуації. Готується легко, а догодити вийде всім.
Швидкий і легкий в приготуванні, цей салат здорово виручить господиню, якщо збирається велика компанія. Адже всім не догодиш, хтось не вживає майонез, хтось не їсть той чи інший овоч. А тут кожен гість сам сформує салат, набравши улюблених інгредієнтів і заправить тим, що йому до смаку. Розповідаю і показую, як приготувати салат "ромашка" з сухариками. Інгредієнти можна вибирати різні, важлива сама ідея формування
- Ковбаса - 300 грам (або шинка)
 - Огірок свіжий - 2-3 штук
 - Помідор - 2-3 штук
 - Кукурудза консервована - 300-400 грам
 - Сухарики - 200-250 грам (або грінки)
 - Майонез - 150 грам (або крем)
 - Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
 - Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
 - Прованські трави - 2 щіпки
 

Нарізаємо ковбасу або шинку кубиками.

Нарізаємо огірки. Намагаємося, щоб всі інгредієнти були нарізані кубиками приблизно одного розміру.

І нарізаємо помідори.

А тепер викладаємо всі інгредієнти на велике блюдо "пелюстками", не змішуючи. В оригіналі треба б окреслити майонезом пелюстки, але я не стала так робити.

Заправки до цього салату подаються окремо. Для однієї змішаємо рослинне масло, лимонний сік і трави. А в другому соуснике подаємо майонез або сметану.