Рецепт Печиво «Ромашка» фото

Печиво «Ромашка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Булочки

Повітряна, ніжна і смачна випічка для сімейного сніданку або чаювання. У булочки "ромашка" найпростіша формування. Булочки легко відламувати, можна розрізати навпіл і намазати маслом. Пригощайтеся!

Перегляньте уважно рецепт, як приготувати булочку "ромашку", і ви зрозумієте, що цю чудову і смачну випічку дуже легко можна повторити. Дуже смачно зі склянкою молока або кухлем чаю.

  • Борошно - 500 грам
  • Вода - 260 мілілітрів
  • Дріжджі свіжі - 15 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Білок яєчний - 1 штука
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
булочка
Підготуйте необхідні інгредієнти. Борошно просійте в глибоку миску.
булочка
Дріжджі і цукор розведіть у воді. Влийте дріжджовий коктейль в борошно, додайте рослинне масло, перемішайте. Додайте сіль і замісіть тісто, НЕ липнуче до рук.
булочка
Тісто помістіть в миску, змащену маслом, накрийте харчовою плівкою і поставте в тепле місце для підходу на 1 час.
булочка
Тісто, що підійшло обомніте.
булочка
Розділити тісто 7 рівних частин. Кожну примніть в круглий коржик, зберіть тісто в центр, переверніть і округлятимете. Круглі заготовки покладіть у вигляді квітки в форму (23 см), змащену маслом. Накрийте харчової плівкою, поставте в тепле місце для підходу на 40 хвилин.
булочка
Підійшли булочки змастіть злегка збитим білком, посипте кунжутом. Поставте в розігріту духовку на 35-40 хвилин, випікайте при 200 градусах.
булочка
Булочки злегка остудіть у формі, потім повністю на решітці під х / б рушником.
булочка
Смачного!

Схожі рецепти