Ромашка з сосиски і яйця
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати близьких цікавим оформленням самих звичайних продуктів? Тоді цей простий рецепт ромашки з сосиски і яйця стане для вас справжньою знахідкою.
Рецепт приготування ромашки з сосиски і яйця стане відмінною ідеєю для сніданку. Така оригінальна подача обов'язково здивує ваших близьких і гостей. Доповнити оформлення можна свіжою зеленню, овочами і всім, що виявиться під рукою.
- Сосиска - 2-3 штук
- Яйце - 2-3 штук
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
1. Для приготування основи насамперед потрібно акуратно розрізати сосиску навпіл.
2. Потім зробити на кожній половинці невеликі надрізи, але не до кінця, імітують пелюсточки. Skrepity половинки Have zubochistkoy, щоб ромашка з сосиски і яйця в домашніх умовах добре тримала форму.
3. На сковороді розігріти вершкове масло і викласти сосиски. Обсмажити на середньому вогні до утворення легкої скоринки. Сосиски в процесі повинні трохи розкритися, але не лопатися.
4. В отвори акуратно вбити яйце. В рецепт приготування ромашки з сосиски і яйця можна використовувати як курячі, так і перепелині яйця. Смажити близько 2-3 хвилин на невеликому вогні без кришки.
5. Перед подачею можна акуратно відрізати білок, який витік в процесі смаження. На тарілку для подачі викласти ромашку, зробити стебло і листочки з підручних засобів. От і все, тепер ви знаєте, як зробити ромашку з сосиски і яйця.