Рецепт Салат «Ромашка» з корейською морквою фото

Салат «Ромашка» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Курка і корейська морква в цьому салаті відмінно поєднуються один з одним. Спробуйте і вам обов'язково сподобається!

Опис приготування:

Курячі грудки відварюємо і ріжемо на маленькі шматочки. Печериці ріжемо пластинками і обсмажуємо. Огірок ріжемо на четвертинки. Все змішуємо з корейською морквою, солимо за смаком. Заправляємо майонезом і подаємо на стіл. Смачного!

  • Відварена куряча грудка - 1 штука
  • Свіжий огірок - 1 штука
  • Печериці - 350-400 грам
  • Гостра корейська морква - 200 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Сіль - За смаком
салат
Курячі грудки відварюємо і ріжемо на дрібні шматочки.
салат
Печериці нарізаємо пластинами.
салат
Обсмажуємо на рослинному маслі.
салат
Огірок ріжемо на четвертинки.
салат
У миску викладаємо корейську моркву, курку, огірок і печериці. Заправляємо майонезом перед подачею на стіл.

Схожі рецепти