Салат «Ромашка» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Курка і корейська морква в цьому салаті відмінно поєднуються один з одним. Спробуйте і вам обов'язково сподобається!
Курячі грудки відварюємо і ріжемо на маленькі шматочки. Печериці ріжемо пластинками і обсмажуємо. Огірок ріжемо на четвертинки. Все змішуємо з корейською морквою, солимо за смаком. Заправляємо майонезом і подаємо на стіл. Смачного!
- Відварена куряча грудка - 1 штука
- Свіжий огірок - 1 штука
- Печериці - 350-400 грам
- Гостра корейська морква - 200 грам
- Майонез - 100 грам
- Сіль - За смаком
Курячі грудки відварюємо і ріжемо на дрібні шматочки.
Печериці нарізаємо пластинами.
Обсмажуємо на рослинному маслі.
Огірок ріжемо на четвертинки.
У миску викладаємо корейську моркву, курку, огірок і печериці. Заправляємо майонезом перед подачею на стіл.