Салат «Ромашка» з корейською морквою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Курка і корейська морква в цьому салаті відмінно поєднуються один з одним. Спробуйте і вам обов'язково сподобається!
Курячі грудки відварюємо і ріжемо на маленькі шматочки. Печериці ріжемо пластинками і обсмажуємо. Огірок ріжемо на четвертинки. Все змішуємо з корейською морквою, солимо за смаком. Заправляємо майонезом і подаємо на стіл. Смачного! 
- Відварена куряча грудка - 1 штука
 - Свіжий огірок - 1 штука
 - Печериці - 350-400 грам
 - Гостра корейська морква - 200 грам
 - Майонез - 100 грам
 - Сіль - За смаком
 

Курячі грудки відварюємо і ріжемо на дрібні шматочки.

Печериці нарізаємо пластинами.

Обсмажуємо на рослинному маслі.

Огірок ріжемо на четвертинки.

У миску викладаємо корейську моркву, курку, огірок і печериці. Заправляємо майонезом перед подачею на стіл.