Рецепт Салат «Поліський» фото

Салат «Поліський»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Капуста , Яйця , Огірок , Шинка , Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Салати ніколи не набридають, ось така вже в них особливість. Звичайно, літні салати набагато корисніше зиязиках. Зате зимові ситніше. Але без зелені все ж нікуди. Ось, як приготувати салат"Поліський" .

Опис приготування:

Даний салат готується за кількома рецептами. Я вам піднесла один з найбільш ходових. Взагалі, задум даного салату в тому, щоб в його склад входили великі листи і подібна зелень. До речі, як ви розумієте, пекінську капусту можна замінити, і, причому, з великим успіхом, щавлем, шпинатом і зеленим салатом.

  • Шинка - 300 грам
  • Огірки - 3 штуки
  • Яйця - 4 штуки
  • Пекінська капуста - 1 штука
  • Майонез - За смаком
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
  • Сир твердий - 50 грам
салат
Поставте відварюватися яйця круто. Дістаємо шинку. Нарізаємо її довгими волокнами. Якщо у вас є варена ковбаса, можете взяти її сміливо. Також підійде в'ялене м'ясо або копчена курка.
салат
Моєму огірочки. Для нашого салату краще, природно, брати свіжі огірки. Якщо ви робите салат взимку, то підійдуть і малосольні. Тоді сіль в салат не кладіть. Нарізаємо огірочки дрібною соломкою, або просто трьом на крупній тертці.
салат
Рубаємо яйця шматочками і кладемо в салат. Взагалі, якщо у вас є кухонний комбайн, всі інгредієнти можете підготувати з його допомогою.
салат
Натираємо сир на тертці. Скидаємо в миску. Пекінську капусту поділяємо на листя. Корінець не використовуємо. Білі частини капусти нарізаємо дрібною соломкою. Зелені кінчики листя кладемо великими шматками в салат. Все перемішуємо і викладаємо на тарілку. Зверху поливаємо майонезом. Салат готовий!

Схожі рецепти