Салат «Paramoniha» на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 45 хв.
Дуже смачна заготівля на зиму! готується просто, а результат приємно порадує. Від душі рекомендую спробувати!
Опис приготування:
Складно сказати, звідки саме пішла така звучну назву, але можу точно сказати, що салат виходить дуже смачний! Приготувати салат"Парамоніха" на зиму дуже просто. Всі інгредієнти нарізаються і проварюються зі спеціями. Подавати салат можна і до святкового столу в якості закуски до спиртних напоїв, і до повсякденного меню. Із вказаної кількості виходить приблизно 2, 5 л чудовою закуски.
- Болгарський перець - 500 грам
- Морква - 500 грам
- Цибуля - 500 грам
- Помідори - 1 кілограм
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
- Оцет 9% - 50 мілілітрів
- Цукор - 150 грам
- Сіль - 25 грам
- Перець мелений - За смаком (чорний або червоний)
Підготуйте всі інгредієнти.
У посуд з товстим дном кладемо нарізану соломкою болгарський перець. Перець попередньо очистіть від насіння і промийте.
Додайте терту на крупній тертці моркву.
Кладемо нарізані великими часточками помідори.
Цибуля наріжте пір'ям або півкільцями.
Додайте масло, сіль, цукор, оцет, мелений перець і все акуратно перемішайте. Гасіть після закипання, періодично помішуючи 15-20 хвилин.
Салат "Paramoniha" готовий.
Розкладіть гарячий салат з підготовленим стерилізованих банках і закрутіть стерильними кришками. Переверните, укутайте і залиште до повного охолодження, після чого приберіть на зберігання в прохолодне місце.
Вдалих заготовок!