Рецепт Салат «Paramoniha» на зиму фото

Салат «Paramoniha» на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Помідор , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 45 хв.

Дуже смачна заготівля на зиму! готується просто, а результат приємно порадує. Від душі рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Складно сказати, звідки саме пішла така звучну назву, але можу точно сказати, що салат виходить дуже смачний! Приготувати салат"Парамоніха" на зиму дуже просто. Всі інгредієнти нарізаються і проварюються зі спеціями. Подавати салат можна і до святкового столу в якості закуски до спиртних напоїв, і до повсякденного меню. Із вказаної кількості виходить приблизно 2, 5 л чудовою закуски.

  • Болгарський перець - 500 грам
  • Морква - 500 грам
  • Цибуля - 500 грам
  • Помідори - 1 кілограм
  • Рослинна олія - 150 мілілітрів
  • Оцет 9% - 50 мілілітрів
  • Цукор - 150 грам
  • Сіль - 25 грам
  • Перець мелений - За смаком (чорний або червоний)
салат & Quot; Paramoniha
Підготуйте всі інгредієнти.
салат & Quot; Paramoniha
У посуд з товстим дном кладемо нарізану соломкою болгарський перець. Перець попередньо очистіть від насіння і промийте.
салат & Quot; Paramoniha
Додайте терту на крупній тертці моркву.
салат & Quot; Paramoniha
Кладемо нарізані великими часточками помідори.
салат & Quot; Paramoniha
Цибуля наріжте пір'ям або півкільцями.
салат & Quot; Paramoniha
Додайте масло, сіль, цукор, оцет, мелений перець і все акуратно перемішайте. Гасіть після закипання, періодично помішуючи 15-20 хвилин.
салат & Quot; Paramoniha
Салат "Paramoniha" готовий.
салат & Quot; Paramoniha
Розкладіть гарячий салат з підготовленим стерилізованих банках і закрутіть стерильними кришками. Переверните, укутайте і залиште до повного охолодження, після чого приберіть на зберігання в прохолодне місце.
салат & Quot; Paramoniha
Вдалих заготовок!

Схожі рецепти