Салат «Paramoniha» на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачна заготівля на зиму! готується просто, а результат приємно порадує. Від душі рекомендую спробувати!
Складно сказати, звідки саме пішла така звучну назву, але можу точно сказати, що салат виходить дуже смачний! Приготувати салат "парамоніха" на зиму дуже просто. Всі інгредієнти нарізаються і проварюються зі спеціями. Подавати салат можна і до святкового столу в якості закуски до спиртних напоїв, і до повсякденного меню. Із вказаної кількості виходить приблизно 2, 5 л чудовою закуски.
- Болгарський перець - 500 грам
- Морква - 500 грам
- Цибуля - 500 грам
- Помідори - 1 кілограм
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
- Оцет 9% - 50 мілілітрів
- Цукор - 150 грам
- Сіль - 25 грам
- Перець мелений - За смаком (чорний або червоний)
У посуд з товстим дном кладемо нарізану соломкою болгарський перець. Перець попередньо очистіть від насіння і промийте.
Кладемо нарізані великими часточками помідори.
Додайте масло, сіль, цукор, оцет, мелений перець і все акуратно перемішайте. Гасіть після закипання, періодично помішуючи 15-20 хвилин.
Салат"Paramoniha" готовий.
Вдалих заготовок!