Рецепт Асорті-салат на зиму «Turşu» фото

Асорті-салат на зиму «Turşu»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Помідор, Огірок
Вегетаріанське харчування
Літні
Заготовки, Солоне

Ця заготовка сподобається абсолютно всім! Пряні і ароматні овочі в маринаді… Таке асорті відмінно урізноманітнює зиязикай стіл яскравими смаками і фарбами!

Для приготування цього салату кількість овочів можна коригувати на свій смак. Якщо не любите маринад з яскравим смаком, візьміть 6% оцет, а склад маринаду розрахований на 1 літр розсолу. Ця заготовка прекрасно стоїть в домашніх умовах, що не маловажно для міських жителів. Овочі потрібно ретельно вимити і обполоснути водою з харчовою содою. Огірки потрібно попередньо замочити на кілька годин у холодній воді.

  • Капуста - 1 кілограм
  • Помідор - 1 кілограм
  • Огірки - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Перець болгарський - 3 штуки
  • Часник - 7 зубчиків
  • Кріп - 1 пучок (сухий)
  • Перець духмяний - 5 штук
  • Сіль - 2.5 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки (з гіркою)
  • Оцет 9% - 100 мілілітрів
асорті-салату Zimu
Капусту наріжте кубиком. Викладіть в стерилізовані банки.
асорті-салату Zimu
Очистіть перець від плодоніжки і насіння. Наріжте крупно, вставте морква.
асорті-салату Zimu
Потім покладіть огірки.
асорті-салату Zimu
Викладіть часник і залийте овочі окропом до верху. Прикрийте кришкою, залиште на 20 хвилин.
асорті-салату Zimu
Смачного!

Схожі рецепти