Салат-асорті на зиму
(покроковий рецепт з фото)
На зиму необхідно заготовити тільки найкраще, щоб холодними вечорами насолоджуватися корисною закускою. Пропоную приготувати салат-асорті на зиму з квасолі, томатів, перцю, морква і цибуля.
Ви просто зобов'язані дізнатися, як приготувати салат-асорті на зиму. Насичений і багатий вітамінами, він стане в нагоді на вашому столі. Салат можна подавати разом з гарнірами або поливати їм м'ясні страви будь-якої складності. Обов'язково спробуйте приготувати!
- Квасоля - 6 склянок
- Перець болгарський - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
- Морква - 1 кілограм
- Помідори - 3 кілограма
- Цукор - 200 грам
- Масло рослинне - 400 мілілітрів
- Сіль - 70 грам
- Оцет - 2 Ст. Ложки
Попередньо замочіть квасолю на кілька годин, щоб вона трохи розм'якла.
Потім відваріть квасоля до напівготовності.
Цибулю і моркву очищаємо. Лук подрібнюємо, морква трьом на тертці.
Томати подрібнюємо в м'ясорубці, перетворюючи їх в пюре.
Перець нарізаємо невеликими шматочками.
Перекладаємо все овочі і квасолю в емальовану каструлю. Вливаємо олію, кладемо спеції. tusim 40 хвилин на повільному вогні. Для 5 хвилин до готовності вливаємо оцет.
Розкладіть готову асорті по чистим банкам. Дайте їм охолонути і зберігайте в прохолодному місці. Смачного!