Рецепт Салат-асорті на зиму фото

Салат-асорті на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Помідор, Морква, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Заготовки, Консервація

На зиму необхідно заготовити тільки найкраще, щоб холодними вечорами насолоджуватися корисною закускою. Пропоную приготувати салат-асорті на зиму з квасолі, томатів, перцю, морква і цибуля.

Ви просто зобов'язані дізнатися, як приготувати салат-асорті на зиму. Насичений і багатий вітамінами, він стане в нагоді на вашому столі. Салат можна подавати разом з гарнірами або поливати їм м'ясні страви будь-якої складності. Обов'язково спробуйте приготувати!

  • Квасоля - 6 склянок
  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
  • Морква - 1 кілограм
  • Помідори - 3 кілограма
  • Цукор - 200 грам
  • Масло рослинне - 400 мілілітрів
  • Сіль - 70 грам
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
салат-асорті на зиму - фото крок 1
Попередньо замочіть квасолю на кілька годин, щоб вона трохи розм'якла.
салат-асорті на зиму - фото крок 2
Потім відваріть квасоля до напівготовності.
салат-асорті на зиму - фото крок 3
Цибулю і моркву очищаємо. Лук подрібнюємо, морква трьом на тертці.
салат-асорті на зиму - фото крок 4
Томати подрібнюємо в м'ясорубці, перетворюючи їх в пюре.
салат-асорті на зиму - фото крок 5
Перець нарізаємо невеликими шматочками.
салат-асорті на зиму - фото крок 6
Перекладаємо все овочі і квасолю в емальовану каструлю. Вливаємо олію, кладемо спеції. tusim 40 хвилин на повільному вогні. Для 5 хвилин до готовності вливаємо оцет.
салат-асорті на зиму - фото крок 7
Розкладіть готову асорті по чистим банкам. Дайте їм охолонути і зберігайте в прохолодному місці. Смачного!

Схожі рецепти