Рецепт Салат-асорті на зиму фото

Салат-асорті на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Помідор , Морква , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

На зиму необхідно заготовити тільки найкраще, щоб холодними вечорами насолоджуватися корисною закускою. Пропоную приготувати салат-асорті на зиму з квасолі, томатів, перцю, морква і цибуля.

Опис приготування:

Ви просто зобов'язані дізнатися, як приготувати салат-асорті на зиму. Насичений і багатий вітамінами, він стане в нагоді на вашому столі. Салат можна подавати разом з гарнірами або поливати їм м'ясні страви будь-якої складності. Обов'язково спробуйте приготувати!

  • Квасоля - 6 склянок
  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 кілограм
  • Морква - 1 кілограм
  • Помідори - 3 кілограма
  • Цукор - 200 грам
  • Масло рослинне - 400 мілілітрів
  • Сіль - 70 грам
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
салат-асорті на зиму - фото крок 1
Попередньо замочіть квасолю на кілька годин, щоб вона трохи розм'якла.
салат-асорті на зиму - фото крок 2
Потім відваріть квасоля до напівготовності.
салат-асорті на зиму - фото крок 3
Цибулю і моркву очищаємо. Лук подрібнюємо, морква трьом на тертці.
салат-асорті на зиму - фото крок 4
Томати подрібнюємо в м'ясорубці, перетворюючи їх в пюре.
салат-асорті на зиму - фото крок 5
Перець нарізаємо невеликими шматочками.
салат-асорті на зиму - фото крок 6
Перекладаємо все овочі і квасолю в емальовану каструлю. Вливаємо олію, кладемо спеції. tusim 40 хвилин на повільному вогні. Для 5 хвилин до готовності вливаємо оцет.
салат-асорті на зиму - фото крок 7
Розкладіть готову асорті по чистим банкам. Дайте їм охолонути і зберігайте в прохолодному місці. Смачного!

Схожі рецепти