Рецепт Салат папороть фото

Салат папороть
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Зелень , Помідор
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Розповім, як приготувати салат"Папороть" . Коли папороть свіжий, він хрусткий і смачний, особливо в салаті з помідорами. Так що не пропустіть момент, коли почне з'являтися ця рослина.

Опис приготування:

Папороть використовують в різних кухнях народів світу. З молодого листя готують салати, "равлики" рослини відварюють, смажать, маринують і солять на зиму, використовують як приправу для м'яса.

Так що сміливо використовуйте папороть в готуванні.

  • Свіжий папороть - 500 грам
  • Помідори - 100 грам
  • Перепелині яйця - 4 штуки
  • Оцет білий - 1/3 склянки
  • Оливкова олія - 1/3 склянки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Мелений чорний перець - 1/4 чайних ложки
1
У стебел папороті відріжте кінці, жорсткі стебла краще не використовувати. Листя папороті промийте та відваріть в підсоленій киплячій воді хвилин 5.
2
Вимийте помідори і наріжте їх скибочками.
3
Перепелині яйця відваріть, очистіть і наріжте тонкими скибочками.
4
Змішайте всі інгредієнти для заправки в маленькій баночці, закрийте кришкою і струсіть кілька разів, до утворення емульсії.
5
У салатної мисці перемішайте папороть, помідори і перепелині яйця. Полийте заправкою і подавайте на стіл.

Схожі рецепти