Рецепт Папороть з м'ясом фото

Папороть з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Дуже оригінальне, гостре і апетитне блюдо хочу вам запропонувати спробувати. Рецепт приготування папороті з м'ясом рекомендую взяти на замітку всім любителям пробувати щось новеньке.

Опис приготування:

Це доступний і досить простий рецепт приготування папороті з м'ясом, який приготовлений в азіатському стилі. Мінімум необхідних інгредієнтів і часу, проведеного на кухні, а результат просто чудовий. Блюдо корисне, апетитне і незвичайне, так що обов'язково варто спробувати його повторити на своїй кухні.

  • Свинина - 300 грам
  • Чилі - 1 штука
  • Фенхель - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Папороть - 500-600 грам (солоний)
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - 1 щіпка
папороть з м'ясом - фото крок 1
1. Вимийте свинину, наріжте її тонкими смужками (якщо м'ясо буде злегка підморожені, зробити це буде набагато простіше).
папороть з м'ясом - фото крок 2
2. Розігрійте на сковороді оливкове масло, невеликими порціями обсмажте свинину з двох сторін на сильному вогні. Кожна порція смажиться не більше 3 хвилин. Зніміть м'ясо зі сковороди і відкладіть в сторону.
папороть з м'ясом - фото крок 3
3. Паралельно вимийте, обсушити і наріжте фенхель і перець чилі. Використовувати в рецепті приготування папороті з м'ясом годі й цілу перчинку, якщо ви не любите надто гостре.
папороть з м'ясом - фото крок 4
4. Викладіть на сковороду, в якій смажили м'ясо, і обсмажте на середньому вогні.
папороть з м'ясом - фото крок 5
5. Трохи обсмажити овочі, додайте на сковороду папороть.
папороть з м'ясом - фото крок 6
6. А хвилин через 5-7 можете викласти туди ж свинину.
папороть з м'ясом - фото крок 7
7. Влийте кунжутне масло і соєвий соус. Акуратно все перемішайте. Папороть з м'ясом в домашніх умовах більше не вимагає ніяких спецій.
папороть з м'ясом - фото крок 8
8. Через пару хвилин блюдо вже готове до подачі. Доповнити зверху його можна кунжутним насінням. Дуже яскраво, гостренького і неймовірно смачно виходить.

Схожі рецепти