Салат олів'є зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Всіма улюблений салат олів'є зі свининою - улюблене блюдо на святковому столі. Особливо новорічний стіл не обходиться без цього салату. Готувати його можна на основі м'яса, курки або ковбаси.
Який же Новий рік без салату Олів'є? Даний салат олів'є зі свининою виходить дуже смачний. Готується він з традиційних інгредієнтів, але тільки на основі свинини.
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 3 штуки
- Огірок солоний - 3 штуки
- Огірок свіжий - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Майнез - За смаком
- Горошок - За смаком
1. Непоганий варіант приготування м'ясного салату на основі свинини. Я беру для цього сала зазвичай вирізку, варю її до готовності і нарізаю дрібними кубиками.
2. Відварювати свинину краще з лавровим листом і перцем. За смаком можна додати будь-які спеції.
3. Також окремо відварюємо картопля, морква, яйця. Після цього даємо овочам охолонути.
4. Нарізаємо картоплю і моркву кубиками, після чого приступаємо до нарізки інших інгредієнтів.
5. Нарізаємо солоні і свіжі огірки і яйця.
6. Додаємо горошок і заправляємо салат майонезом.
7. Готовий салат викладаємо в креманку або на блюдо і подаємо до столу.