Салат олів'є зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Всіма улюблений салат олів'є зі свининою - улюблене блюдо на святковому столі. Особливо новорічний стіл не обходиться без цього салату. Готувати його можна на основі м'яса, курки або ковбаси.
Опис приготування:
Який же Новий рік без салату Олів'є? Даний салат олів'є зі свининою виходить дуже смачний. Готується він з традиційних інгредієнтів, але тільки на основі свинини.
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 3 штуки
- Огірок солоний - 3 штуки
- Огірок свіжий - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Майнез - За смаком
- Горошок - За смаком
1. Непоганий варіант приготування м'ясного салату на основі свинини. Я беру для цього сала зазвичай вирізку, варю її до готовності і нарізаю дрібними кубиками.
2. Відварювати свинину краще з лавровим листом і перцем. За смаком можна додати будь-які спеції.
3. Також окремо відварюємо картопля, морква, яйця. Після цього даємо овочам охолонути.
4. Нарізаємо картоплю і моркву кубиками, після чого приступаємо до нарізки інших інгредієнтів.
5. Нарізаємо солоні і свіжі огірки і яйця.
6. Додаємо горошок і заправляємо салат майонезом.
7. Готовий салат викладаємо в креманку або на блюдо і подаємо до столу.