Олів'є зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт популярного салату "олів'є" зі свининою і традиційними овочами. Хтось вважає за краще готувати цей салат з ковбасою, але я вас запевняю, що з м'ясом він виходить набагато краще!
Приготуємо "олів'є" зі свининою в домашніх умовах. Щоб заощадити час, слід попередньо відварити картоплю і моркву в мундирах. Також заздалегідь відваріть круто яйця. Все очистіть і подрібніть, змішайте з горошком і огірками. Заправте за смаком майонезом, додавши спеції. Хай щастить!
- Картопля відварна - 5 штук
- Морква відварна - 3 штуки
- Горошок зелений - 300 грам (консервований)
- Огірки мариновані - 200 грам
- Свинина - 300 грам (філе)
- Яйця - 5 штук (зварені круто)
- Майонез - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Відварну картоплю очищаємо і нарізаємо кубиками.
Морква очищаємо і також нарізаємо кубиками.
Зварені круто яйця чистимо від шкаралупи. Подрібнюємо.
Мариновані огірочки нарізаємо кубиками.
Складаємо порізані інгредієнти в салатницю. Додаємо зелений горошок без рідини і порізану відварну свинину. Кладемо сіль і перець за смаком. Заправляємо салат майонезом, перемішуємо.
Смачного!