Привіт «Олів'є» з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже складно придумати більш популярний салат, ніж "олів'є"! Пропоную класичний рецепт приготування салату "олів'є" з м'ясом. М'ясо можна використовувати абсолютно будь-який, яке вам подобається.
Приготуємо салат "олів'є" з м'ясом в домашніх умовах. Для салату знадобляться такі інгредієнти: відварне м'ясо, відварну картоплю і моркву, яйця круто, горошок консервований, зелень, солоні огірки, майонез. Перед подачею на стіл можна охолодити салат в холодильнику. Хай щастить!
- М'ясо відварне - 600 грам (будь-який)
- Картопля - 6 штук (відвареної)
- Морква - 2 штуки (відвареної)
- Огірок солоний - 4 штуки
- Горошок консервований - 1 штука (банку)
- Яйця - 5 штук (круто)
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
Додаємо до картоплі порізану кубиками моркву.
Подрібнюємо яйця і викладаємо в миску.
Готовий салат прикрашаємо зеленню. Смачного!