Рецепт Привіт «Олів'є» з м'ясом фото

Привіт «Олів'є» з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Горох , Консервований горошок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже складно придумати більш популярний салат, ніж"Олів'є" ! Пропоную класичний рецепт приготування салату "олів'є" з м'ясом. М'ясо можна використовувати абсолютно будь-який, яке вам подобається.

Опис приготування:

Приготуємо салат "олів'є" з м'ясом в домашніх умовах. Для салату знадобляться такі інгредієнти: відварне м'ясо, відварну картоплю і моркву, яйця круто, горошок консервований, зелень, солоні огірки, майонез. Перед подачею на стіл можна охолодити салат в холодильнику. Хай щастить!

  • М'ясо відварне - 600 грам (будь-який)
  • Картопля - 6 штук (відвареної)
  • Морква - 2 штуки (відвареної)
  • Огірок солоний - 4 штуки
  • Горошок консервований - 1 штука (банку)
  • Яйця - 5 штук (круто)
  • Майонез - За смаком
  • Зелень - За смаком
салат
Відварну картоплю ріжемо дрібними кубиками.
салат
Викладаємо картоплю в глибоку миску.
салат
Додаємо до картоплі порізану кубиками моркву.
салат
Дрібно нарізаємо м'ясо, також додаємо в миску.
салат
Слідом в миску відправляються солоні огірки, порізані кубиками.
салат
Подрібнюємо яйця і викладаємо в миску.
салат
Засипаємо горошок (без рідини).
салат
Заправляємо салат майонезом і дуже ретельно перемішуємо.
салат
Готовий салат прикрашаємо зеленню. Смачного!

Схожі рецепти