Привіт «Олів'є» з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже складно придумати більш популярний салат, ніж"Олів'є" ! Пропоную класичний рецепт приготування салату "олів'є" з м'ясом. М'ясо можна використовувати абсолютно будь-який, яке вам подобається.
Опис приготування:
Приготуємо салат "олів'є" з м'ясом в домашніх умовах. Для салату знадобляться такі інгредієнти: відварне м'ясо, відварну картоплю і моркву, яйця круто, горошок консервований, зелень, солоні огірки, майонез. Перед подачею на стіл можна охолодити салат в холодильнику. Хай щастить!
- М'ясо відварне - 600 грам (будь-який)
- Картопля - 6 штук (відвареної)
- Морква - 2 штуки (відвареної)
- Огірок солоний - 4 штуки
- Горошок консервований - 1 штука (банку)
- Яйця - 5 штук (круто)
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
Відварну картоплю ріжемо дрібними кубиками.
Викладаємо картоплю в глибоку миску.
Додаємо до картоплі порізану кубиками моркву.
Дрібно нарізаємо м'ясо, також додаємо в миску.
Слідом в миску відправляються солоні огірки, порізані кубиками.
Подрібнюємо яйця і викладаємо в миску.
Засипаємо горошок (без рідини).
Заправляємо салат майонезом і дуже ретельно перемішуємо.
Готовий салат прикрашаємо зеленню. Смачного!