Салат Олів'є по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.
Хороший, домашній рецепт всіма улюбленого новорічного салату Олів'є. Приготувати можна як на свято, так і в звичайний день. Замість м'яса в салаті використовуються смачні сосиски. Зустрітися!
Опис приготування:
Перед вами - простий рецепт приготування салату "олів'є" по-домашньому.
Так як салат"Олів'є" псуватися швидко, зберігати його потрібно в холодильнику. Якщо бажаєте"продовжити життя" салату, просто не додавайте в нього майонез, Зелена цибуля, солоні і свіжі огірки. Гарного вам дня!
- Сосиски - 4 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (білий)
- Горошок консервований - 1 штука (баночка)
- Майонез - 50 мілілітрів
- Огірки - 2 штуки (свіжий і солоний)
Підготуємо інгредієнти для приготування"Олів'є" .
Відваріть до готовності картоплю і моркву. Варити слід в мундирах.
Яйця зваріть круто, потім залийте холодною водою на 10 хвилин.
Тим часом дрібно нарізаємо цибулю. Кубиками ріжемо огірки - солоний і свіжий.
Очищаємо картоплю і моркву, нарізаємо їх такими ж кубиками, як огірки. Те ж робимо з яйцями і сосисками Тепер змішуємо всі інгредієнти, додаємо зелений горошок. Солимо і заправляємо салат майонезом. Перемішуємо.
Смачного!