Рецепт Салат «Цезар» по-домашньому фото

Салат «Цезар» по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Зелень, Листя салату
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На полуденок, На святковий стіл, Романтична вечеря, Святковий обід
Салати, Салат Цезар

Як приготувати салат "цезар" по-домашньому? що, взагалі-то, в цьому немає нічого складного. Головне - свіжий салат, вчорашній хліб, ароматний пармезан і гарний настрій!

Як такий, рецепт приготування салату "цезар" по-домашньому, напевно, Відсутнє, адже це блюдо було винайдено в "екстремальних" умовах, на швидку руку. Однак певна традиція все-таки є, і про неї не можна не сказати.

Що таке домашня їжа в уявленні більшості людей? це смачні, свіжі, натуральні продукти. Це страви, приготовані з душею, ввібрали тепло рук, які над ними працювали. Це маленькі кухонні секрети - типу того, Котрий, за легендою, передала автору салату "цезар" його італійська мама. "цезар, - говорила вона йому (її сина звали Цезар Кардіні, і салат згодом назвали в його честь). - Мій милий хлопчику, яйця для соусу неодмінно опусти на 1 хвилину в киплячу, але не вируючу воду. Тоді ніяка сальмонела тебе не візьме! & Quot.

Слухняний син все робив так, як говорила мама - і в підсумку став одним з кулінарних кумирів свого покоління, автором знаменитого салату і дуже багатою людиною.

Давайте і ми спробуємо приготувати салат "цезар" по-домашньому - з любов'ю і маленькими кулінарними хитрощами.

  • Кнопка - 0, 5 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Салат листовий - 100 грам
  • Масло оливкове - 2/3 склянки
  • Пармезан - 50 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
салат
З батона зрізати скоринку.
салат
М'якуш нарізати на шматочки приблизно 1х1 сантиметр. Укласти на деко. Скропити олією і запекти в духовці до золотистого кольору.
салат
Яйця опустити в окріп на 1 хвилину. Дістати і остудити холодною водою.
салат
Видавити сік з лимона.
салат
Часник розтерти з сіллю і перцем. Додати яйця, гірчицю і лимонний сік. Добре збити. Потім, не припиняючи збивати соус, поступово ввести масло. За ступенем густоти заправка повинна нагадувати рідку сметану або кефір.
салат
Листя салату вимити, обсушити і нарвати руками на 2-4 частини кожен. Заправити соусом і обережно перемішати.
салат
Натерти пармезан.
салат
На салатні листя викласти крутон і полити залишками соусу. Посипати тертим пармезаном. Подавати салат відразу, поки крутон залишаються хрусткими. Смачного! :)

Схожі рецепти