Салат «Цезар» по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати салат "цезар" по-домашньому? що, взагалі-то, в цьому немає нічого складного. Головне - свіжий салат, вчорашній хліб, ароматний пармезан і гарний настрій!
Як такий, рецепт приготування салату "цезар" по-домашньому, напевно, Відсутнє, адже це блюдо було винайдено в "екстремальних" умовах, на швидку руку. Однак певна традиція все-таки є, і про неї не можна не сказати.
Що таке домашня їжа в уявленні більшості людей? це смачні, свіжі, натуральні продукти. Це страви, приготовані з душею, ввібрали тепло рук, які над ними працювали. Це маленькі кухонні секрети - типу того, Котрий, за легендою, передала автору салату "цезар" його італійська мама. "цезар, - говорила вона йому (її сина звали Цезар Кардіні, і салат згодом назвали в його честь). - Мій милий хлопчику, яйця для соусу неодмінно опусти на 1 хвилину в киплячу, але не вируючу воду. Тоді ніяка сальмонела тебе не візьме! & Quot.
Слухняний син все робив так, як говорила мама - і в підсумку став одним з кулінарних кумирів свого покоління, автором знаменитого салату і дуже багатою людиною.
Давайте і ми спробуємо приготувати салат "цезар" по-домашньому - з любов'ю і маленькими кулінарними хитрощами.
- Кнопка - 0, 5 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Салат листовий - 100 грам
- Масло оливкове - 2/3 склянки
- Пармезан - 50 грам
- Часник - 1 зубчик
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком