Салат «Новогодний серпантин»
(покроковий рецепт з фото)
Святковий стіл пропоную урізноманітнити яскравим, ситним салатом. Його можна подати як в загальному салатник, так і індивідуально. Блюдо готується за лічені хвилини, тому його оцінять зайняті господині.
У салаті інгредієнти можна змінювати за смаком. Наприклад, замість копченої ковбаси візьміть шинку, а свіжий огірок замініть на консервований. Фантазуйте!
- Кукурудза - 150 грам (консервована)
- Огірок - 1/2 штуки (свіжий, великий)
- Ковбаса - 100 грам (копчений)
- Сир - 50 грам (твердих сортів)
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Майонез - 2-4 Ст. Ложок

Підготуйте необхідні інгредієнти.

Ковбасу і огірок наріжте тонкою соломкою. Перекладіть в салатник.

Додайте тертий на крупній тертці сир, морква по-корейськи і кукурудзу, з якої попередньо злийте рідину.

Заправте майонезом.

Перемішайте. Дайте настоятися протягом 20 хвилин і сервірують.

Смачного!