Рецепт Салат «Новогодний серпантин» фото

Салат «Новогодний серпантин»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Новий рік
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Святковий стіл пропоную урізноманітнити яскравим, ситним салатом. Його можна подати як в загальному салатник, так і індивідуально. Блюдо готується за лічені хвилини, тому його оцінять зайняті господині.

Опис приготування:

У салаті інгредієнти можна змінювати за смаком. Наприклад, замість копченої ковбаси візьміть шинку, а свіжий огірок замініть на консервований. Фантазуйте!

  • Кукурудза - 150 грам (консервована)
  • Огірок - 1/2 штуки (свіжий, великий)
  • Ковбаса - 100 грам (копчений)
  • Сир - 50 грам (твердих сортів)
  • Морква по-корейськи - 100 грам
  • Майонез - 2-4 Ст. Ложок
салат
Підготуйте необхідні інгредієнти.
салат
Ковбасу і огірок наріжте тонкою соломкою. Перекладіть в салатник.
салат
Додайте тертий на крупній тертці сир, морква по-корейськи і кукурудзу, з якої попередньо злийте рідину.
салат
Заправте майонезом.
салат
Перемішайте. Дайте настоятися протягом 20 хвилин і сервірують.
салат
Смачного!

Схожі рецепти