Рецепт М'ясний пиріг «Серпантин» фото

М'ясний пиріг «Серпантин»
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Птах , Курка
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

М'ясний пиріг"Серпантин" - це один з оригінальних способів приготувати куряче філе з яскравим смаком і не менш яскравим видом. Відмінне блюдо для вечері в колі сім'ї або для святкового столу.

Опис приготування:

Приготувати м'ясний пиріг"Серпантин" дуже просто, а як це зробити детально описано в покрокової інструкції. Готуйте з задоволенням і ваша сім'я точно оцінить таке блюдо!

  • Куряча грудка - 750 грам (філе)
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • Лимон - 1 штука
  • Печериці - 200 грам (свіжі)
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Сільські вершки - 2 Ст. Ложки (жирні)
  • Сир - 50-70 грам
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 2 грами
м'ясний пиріг
Підготуйте інгредієнти для м'ясного пирога.
м'ясний пиріг
Курячі грудки наріжте довгими тонкими смужками.
м'ясний пиріг
Збризніть м'ясо соком лимона, приправити сіллю, поперчіть, додайте столову ложку оливкової олії і дрібку мускатного горіха, перемішайте і залиште маринуватися протягом години.
м'ясний пиріг
Моркву натріть на тертці для корейської моркви, злегка обсмажте з додаванням оливкової олії.
м'ясний пиріг
Наріжте цибулю півкільцями, обсмажте на оливковій олії.
м'ясний пиріг
Поріжте печериці, додайте до цибулі.
м'ясний пиріг
Покладіть до цибулі з печерицями жирні сільські вершки і потім до випаровування рідини.
м'ясний пиріг
У форму або сковороду з знімною ручкою викладіть спіраллю смужки курячої грудки, з невеликими бортиками, залиште трохи менше половини для верху пирога.
м'ясний пиріг
Викладіть обсмажені гриби з цибулею.
м'ясний пиріг
Посипте половиною тертого сиру, іншу частину залиште для верху.
м'ясний пиріг
Викладіть морква.
м'ясний пиріг
Викладіть залишки м'ясних смужок і присипте сиром, запікайте при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин, якщо в процесі випікання виділиться багато бульйону, його краще злити і допікати без нього ще 5-10 хвилин.
м'ясний пиріг
Перекладіть м'ясний пиріг на блюдо.
м'ясний пиріг
Подавайте з овочами, з картоплею, страва вийшла неймовірно смачне і до того ж гарне.

Схожі рецепти