Канадський м'ясний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Всім фанатам несолодкої випічки в домашніх умовах хочу запропонувати на замітку дуже класну ідею, як приготувати канадський м'ясний пиріг. Ситно, неймовірно смачно і апетитно. Рекомендую спробувати!
Перший етап - підготовчий. Необхідно замісити тісто і залишити його підходити, пропустити через м'ясорубку м'ясо, подрібнити все овочі. Після того як всі інгредієнти будуть готові, можна буде збирати пиріг. Перед запіканням обов'язково зробіть невеликий отвір для виходячи пара. Цей пиріг ідеальний, так як подавати його можна і теплим, і холодним.
- М'ясний фарш - 1 кілограм
- Вода - 1.5 склянки
- Цибулина - 2-3 штук
- Селера - 2-3 штук (стебло)
- Тісто - 1 кілограм
- Сіль і спеції - За смаком (перець, лавровий лист, розмарин, мускатний горіх, обкладинка)
- Яйце - 1 штука
1. Ось перед вами всі інгредієнти, які ми будемо використовувати.
2. У каструлі з'єднайте м'ясо і воду, поставте на вогонь. Додайте овочі і спеції. Томіть на середньому вогні близько години, помішуючи, поки вода повністю не випарується.
3. Тісто розділи 2 частини і розкачайте. Викладіть один пласт у жароміцних форму, а слідом - остигнула трохи начинку.
4. Зверху викладіть другий пласт і добре заліпити краю. Зробіть невеликий отвір, змастіть тісто збитим яйцем. Надішліть в розігріту духовку.
5. Перші 15 хвилин запікайте при температурі 220 градусів. Після зменшите температуру до 190 градусів і випікайте ще хвилин 25-30 до румяности.
Приголомшливий канадський м'ясний пиріг готовий.
Смачного!
Приголомшливий канадський м'ясний пиріг готовий.
Смачного!