Рецепт Канадський м'ясний пиріг фото

Канадський м'ясний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
Тісто, М'ясо
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На полуденок
Випічка, Пироги, Страви з начинкою

Всім фанатам несолодкої випічки в домашніх умовах хочу запропонувати на замітку дуже класну ідею, як приготувати канадський м'ясний пиріг. Ситно, неймовірно смачно і апетитно. Рекомендую спробувати!

Перший етап - підготовчий. Необхідно замісити тісто і залишити його підходити, пропустити через м'ясорубку м'ясо, подрібнити все овочі. Після того як всі інгредієнти будуть готові, можна буде збирати пиріг. Перед запіканням обов'язково зробіть невеликий отвір для виходячи пара. Цей пиріг ідеальний, так як подавати його можна і теплим, і холодним.

  • М'ясний фарш - 1 кілограм
  • Вода - 1.5 склянки
  • Цибулина - 2-3 штук
  • Селера - 2-3 штук (стебло)
  • Тісто - 1 кілограм
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, лавровий лист, розмарин, мускатний горіх, обкладинка)
  • Яйце - 1 штука
канадський м'ясний пиріг - фото крок 1
1. Ось перед вами всі інгредієнти, які ми будемо використовувати.
канадський м'ясний пиріг - фото крок 2
2. У каструлі з'єднайте м'ясо і воду, поставте на вогонь. Додайте овочі і спеції. Томіть на середньому вогні близько години, помішуючи, поки вода повністю не випарується.
канадський м'ясний пиріг - фото крок 3
3. Тісто розділи 2 частини і розкачайте. Викладіть один пласт у жароміцних форму, а слідом - остигнула трохи начинку.
канадський м'ясний пиріг - фото крок 4
4. Зверху викладіть другий пласт і добре заліпити краю. Зробіть невеликий отвір, змастіть тісто збитим яйцем. Надішліть в розігріту духовку.
канадський м'ясний пиріг - фото крок 5
5. Перші 15 хвилин запікайте при температурі 220 градусів. Після зменшите температуру до 190 градусів і випікайте ще хвилин 25-30 до румяности.
Приголомшливий канадський м'ясний пиріг готовий.
Смачного!

Схожі рецепти