Рецепт Печиво «Серпантин» фото

Печиво «Серпантин»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже смачне і просте двокольорове домашнє печиво. Готується з найдоступніших продуктів, які завжди є під рукою. Дана випічка безсумнівно порадує вас своїм смаком, спробуйте!

Опис приготування:

Пропоную приготувати печиво"Серпантин" . Смачне, красиве і ніжне, припаде до смаку і дорослим, і дітям. Вершкове масло можна замінити на маргарин, тоді випічка вийде ще й бюджетна.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Борошно - 250 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Какао-порошок - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1 грам
печенье
Підготуйте всі інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь дістаньте і розм'якшіть при кімнатній температурі.
печенье
Додайте до масла цукор і ванілін. Розітріть виделкою.
печенье
Додайте яйце.
печенье
Перемішайте, додайте борошно і розпушувач.
печенье
Замісити м'яке тісто.
печенье
Розділити тісто на дві частини. В одну додайте какао і вимішайте його ще раз.
печенье
Розкачайте темне тісто в квадрат. Світле тісто розкачати в такий же квадрат. Перекладіть світле тісто на темне.
печенье
Поверніть рулет і покладіть його на 15-20 хвилин в морозилку.
печенье
Розріжте рулет на шматочки, шириною приблизно 1 см і перекладіть на деко, застелене пергаментом або силіконовим килимком, на деякій відстані один від одного. Випікайте при 180 градусах близько 20 хвилин.
печенье
Печенье "серпантин" готово.
печенье
М'яке і ніжне навіть на наступний день. Смачного!

Схожі рецепти