Рецепт Салат «Маестро» фото

Салат «Маестро»
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На святковий стіл , День народження , Весілля
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування пікантного, легкого і ситного салату «Маестро» - в допомогу всім, хто накриває святковий стіл і розмірковує про те, який салат приготувати. Дуже оригінальний салат - спробуйте!

Опис приготування:

Салат"Маестро" , рецепт якого я наводжу нижче, добре підходить для новорічного столу або для столу на день народження. Він простий у приготуванні, робиться з цілком доступних продуктів і підійде як для свята, так і для звичайних днів. Спробуйте приготувати салат"Маестро" і поставити його на святковий стіл - салат обов'язково викличе фурор, оскільки нічого подібного ваші гості напевно не пробували! Удачі в приготуванні!

  • Грудка куряча - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Апельсин - 1 штука
  • Капуста пекінська - 5-6 штук
  • Цибуля зелена - 1 штука
  • Кунжут - 2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 50 мілілітрів
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Оцет (винний) - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Спеції - - За смаком
салат
1. Для салату нам знадобляться такі продукти: відварна куряча грудка, огірок свіжий, листя салату або пекінської капусти, апельсин і зелену цибулю.
салат
2. Для соусу: оливкова олія, соєвий соус, готова гірчиця, винний оцет і зубчик часнику
салат
3. Для посипання салату нам знадобиться кунжут, підсмажений на сухій сковороді.
салат
4. Отже, нарізати кубиками курячу грудку, відварену в підсоленій воді, свіжий огірок, листя пекінської капусти, очищений і звільнений від насіння апельсин, Зелена цибуля. Злегка підсолити, поперчити, перемішати.
салат
5. Готуємо соус: змішати оливкову олію, соєвий соус, винний оцет, готову гірчицю і часник, видавлений через землянку.
салат
6. Салат гіркою викласти на блюдо, полити соусом і посипати обсмаженою кунжутом.
салат
7. Перед вживанням можна перемішати.

Схожі рецепти