Салат «Маестро»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пікантного, легкого і ситного салату «Маестро» - в допомогу всім, хто накриває святковий стіл і розмірковує про те, який салат приготувати. Дуже оригінальний салат - спробуйте!
Салат "маестро", рецепт якого я наводжу нижче, добре підходить для новорічного столу або для столу на день народження. Він простий у приготуванні, робиться з цілком доступних продуктів і підійде як для свята, так і для звичайних днів. Спробуйте приготувати салат "маестро" і поставити його на святковий стіл - салат обов'язково викличе фурор, оскільки нічого подібного ваші гості напевно не пробували! Удачі в приготуванні!
- Грудка куряча - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Капуста пекінська - 5-6 штук
- Цибуля зелена - 1 штука
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 50 мілілітрів
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Оцет (винний) - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Спеції - - За смаком
1. Для салату нам знадобляться такі продукти: відварна куряча грудка, огірок свіжий, листя салату або пекінської капусти, апельсин і зелену цибулю.
2. Для соусу: оливкова олія, соєвий соус, готова гірчиця, винний оцет і зубчик часнику
3. Для посипання салату нам знадобиться кунжут, підсмажений на сухій сковороді.
4. Отже, нарізати кубиками курячу грудку, відварену в підсоленій воді, свіжий огірок, листя пекінської капусти, очищений і звільнений від насіння апельсин, Зелена цибуля. Злегка підсолити, поперчити, перемішати.
5. Готуємо соус: змішати оливкову олію, соєвий соус, винний оцет, готову гірчицю і часник, видавлений через землянку.
6. Салат гіркою викласти на блюдо, полити соусом і посипати обсмаженою кунжутом.
7. Перед вживанням можна перемішати.