Салат «Курка з квасолею»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо страждаєте з вибором страв для вечері (сімейного, романтичного, святкового), то пропоную дуже смачний салат, який часто готую собі. Записуйте, як приготувати салат «Курку з квасолею" .
Квасоля використовую білу консервовану, купив її в магазині. Курку натираю сіллю і перцем (можна іншими спеціями за смаком), а потім обсмажую. Якщо не знайшли черрі, то їх можна замінити звичайними томатами, нарізаю їх часточками або шматочками будь-якої форми.
- Часник - 1 зубчик
- Сіль і перець - За смаком
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
- Апельсиновий сік - 6 Ст. Ложок
- Винний оцет - 1/4 склянки
- Французька гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Рукола - 1 пучок
- Квасоля консервована - 400 грам
- Грудка куряча - 250 грам
- Базилік - 1 пучок
- Черрі - 15 штук
- Салат Ромен - 100 грам
1
Для соусу: в миску відвалів зубчик часнику, додаю дрібку солі, апельсиновий сік, винний оцет, оливкова олія і гірчицю, гарненько перемішую віночком.
2
Рукколу і Ромен гарненько мою, потім витираю їх і відправляю в миску.
3
Куряче філе мою, потім натираю сіллю і чорним меленим перцем, обсмажую на розпеченій сковороді і остуджують, потім нарізаю шматочками і додаю до салату.
4
Консервовану квасолю відкидаю на сито, потім викладаю в салатник до решти інгредієнтів.
5
Базилік мою і обриваю листочки, чері мою і розрізаю на половинки, додаю в салатник.
6
Заправляю салат приготовленим раніше заправкою, фету кришу руками в салатник, все гарненько перемішую. При необхідності за смаком солю і перчу, відправляю салат на 20 хвилин в холодильник, а затем подаю к столу.