Рецепт Салат «Курка з квасолею» фото

Салат «Курка з квасолею»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Бобові , Квасоля , Курка , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо страждаєте з вибором страв для вечері (сімейного, романтичного, святкового), то пропоную дуже смачний салат, який часто готую собі. Записуйте, як приготувати салат «Курку з квасолею" .

Опис приготування:

Квасоля використовую білу консервовану, купив її в магазині. Курку натираю сіллю і перцем (можна іншими спеціями за смаком), а потім обсмажую. Якщо не знайшли черрі, то їх можна замінити звичайними томатами, нарізаю їх часточками або шматочками будь-якої форми.

  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль і перець - За смаком
  • Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
  • Апельсиновий сік - 6 Ст. Ложок
  • Винний оцет - 1/4 склянки
  • Французька гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Рукола - 1 пучок
  • Квасоля консервована - 400 грам
  • Грудка куряча - 250 грам
  • Базилік - 1 пучок
  • Черрі - 15 штук
  • Салат Ромен - 100 грам
1
Для соусу: в миску відвалів зубчик часнику, додаю дрібку солі, апельсиновий сік, винний оцет, оливкова олія і гірчицю, гарненько перемішую віночком.
2
Рукколу і Ромен гарненько мою, потім витираю їх і відправляю в миску.
3
Куряче філе мою, потім натираю сіллю і чорним меленим перцем, обсмажую на розпеченій сковороді і остуджують, потім нарізаю шматочками і додаю до салату.
4
Консервовану квасолю відкидаю на сито, потім викладаю в салатник до решти інгредієнтів.
5
Базилік мою і обриваю листочки, чері мою і розрізаю на половинки, додаю в салатник.
6
Заправляю салат приготовленим раніше заправкою, фету кришу руками в салатник, все гарненько перемішую. При необхідності за смаком солю і перчу, відправляю салат на 20 хвилин в холодильник, а затем подаю к столу.

Схожі рецепти