Салат «імператорський»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі дивно легкий, смачний і вишуканий салат "імператорський" . Ця страва ресторанного рівня можна приготувати у себе на кухні, здивувавши близьких і рідних.
Рецепт приготування салату "імператорський" насправді дуже простий. Слідкуйте за покроковим супроводом і у Вас все вийде!
- Листя салату - 3-4 штук
- Куряче філе - 100 грам
- Анчоуси - 5-6 штук
- Помідор - 1 штука
- Пармезан - 50 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Свіжа зелень - 1 щіпка
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
1
Для початку необхідно добре помити і просушити філе. Посолити і поперчити за смаком.
2
На сковороду налити оливкову олію і добре розігріти.
3
Відправити туди філе і підсмажити з двох сторін до рум'яної скоринки.
4
Тим часом вимити листя салату і просушити.
5
Анчоуси почистити і розрізати навпіл. Викласти на листя салату.
6
Смажене філе трохи остудити і нарізати невеликими шматочками. Надіслати в салат.
7
Помідори вимити і просушити. Нарізати часточками (чері навпіл). Злегка посолити і викласти в салат.
8
Пармезан натерти на тертці і відправити за помідорами.
9
Тепер можна зайнятися заправкою. Для її приготування необхідно очистити часник і видавити через прес.
10
До часнику додати сметану (можна замінити майонезом), трохи гірчиці.
11
Свіжу зелень вимити, просушити і дрібно нарізати. Додати в заправку і все ретельно перемішати.
12
Вишуканий салат "імператорський" в домашніх умовах готовий. Подавати заправку краще окремо. При бажанні можна додати в салат ще сухарики.