Рецепт Салат «Хрум-хрум» фото

Салат «Хрум-хрум»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Субпродукти, Фрукти, Авокадо, Бекон
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Оригінальний, легкий і ніжний салат - для вас. Тут всі, як я люблю! розповім зараз, як приготувати салат "хрум-хрум"! Відмінний приклад здорового харчування. Всі ситно, корисно і смачно!

Вашій увазі предстваляет приємний і красивий салатик! розповім, як приготувати салат "хрум-хрум", він смачний і дуже красивий. Він підходить вам, якщо ви любите здорове харчування, красиві рецепти і то, що буде красиво виглядати на столі, але при цьому і шкоди фігурі не завдасть. Так що вперед, пробувати хрусткий салатик!

  • Бекон - 100 грам
  • Кедрові горішки - 50 грам
  • Шпинат - 150 грам
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Авокадо - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
салат
1. Ось вони, наші інгредієнти. Шпинат помити і обсушити, бекон розморозимо.
салат
2. Обсмажити бекон на сухій сковороді, щоб він пустив жирок і підрум'яниться.
салат
3. А тепер на тому ж виділився жирку обсмажити кедрові горішки.
салат
4. А тепер поріжемо авокадо скибочками. Викладаємо шматочки в салатницю.
салат
5. А тепер просто змішаємо всі наші інгредієнти, поливаємо маслом, що залишилося зі сковороди, заправляємо оливковою олією і посипаємо спеціями!

Схожі рецепти