Салат «Хрум-хрум»
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний, легкий і ніжний салат - для вас. Тут всі, як я люблю! розповім зараз, як приготувати салат "хрум-хрум"! Відмінний приклад здорового харчування. Всі ситно, корисно і смачно!
Вашій увазі предстваляет приємний і красивий салатик! розповім, як приготувати салат "хрум-хрум", він смачний і дуже красивий. Він підходить вам, якщо ви любите здорове харчування, красиві рецепти і то, що буде красиво виглядати на столі, але при цьому і шкоди фігурі не завдасть. Так що вперед, пробувати хрусткий салатик!
- Бекон - 100 грам
- Кедрові горішки - 50 грам
- Шпинат - 150 грам
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Авокадо - 2 штуки
- Спеції - За смаком
1. Ось вони, наші інгредієнти. Шпинат помити і обсушити, бекон розморозимо.
2. Обсмажити бекон на сухій сковороді, щоб він пустив жирок і підрум'яниться.
3. А тепер на тому ж виділився жирку обсмажити кедрові горішки.
4. А тепер поріжемо авокадо скибочками. Викладаємо шматочки в салатницю.
5. А тепер просто змішаємо всі наші інгредієнти, поливаємо маслом, що залишилося зі сковороди, заправляємо оливковою олією і посипаємо спеціями!