Рецепт Салат «Гурман» з мовою фото

Салат «Гурман» з мовою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Молдавська кухня
М'ясо, Субпродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Приготуйте салат з відвареним язиком. Він - ситний, красивий при подачі і дуже простий у приготуванні. Задовольнить смаки гурмана!

Для приготування цього салату всі інгредієнти треба нарізати соломкою. Мова треба купити відвареної або відварити попередньо. З рештою все просто. Удачі в приготуванні!

  • Капуста білокачанна - 400 грам
  • Кешью сирі - 50 грам
  • Маринований огірок - 100 грам
  • Язик відварний - 1 штука
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Зелена цибуля - 10 грам
  • Сіль - 1 грам
  • Перець чорний мелений - 1 грам
салат
Капусту білокачанну нарізаємо тонкою соломкою. Мнемо руками.
салат
Язик відварний нарізаємо смужками.
салат
Огірки нарізати соломкою. Якщо в огірку є розсіл, злийте його. Чи не кладіть в салат нарізаний огірок з рідиною.
салат
У салатник з'єднайте капусту, язик, огірок, нарізану зелену цибулю. Можна додати ще й іншої зелені. Заправте салат олією. Додайте сіль і перець. Перемішайте.
салат
Перекладіть салат в салатник. Прикрасьте горіхами кешью. Я використовую сирі кешью. Вони м'які і ніжні. Дуже корисні.
Подайте салат до столу, прикрасивши зеленню.

Схожі рецепти