Салат «Гурман» з мовою
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте салат з відвареним язиком. Він - ситний, красивий при подачі і дуже простий у приготуванні. Задовольнить смаки гурмана!
Для приготування цього салату всі інгредієнти треба нарізати соломкою. Мова треба купити відвареної або відварити попередньо. З рештою все просто. Удачі в приготуванні!
- Капуста білокачанна - 400 грам
- Кешью сирі - 50 грам
- Маринований огірок - 100 грам
- Язик відварний - 1 штука
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Зелена цибуля - 10 грам
- Сіль - 1 грам
- Перець чорний мелений - 1 грам
Капусту білокачанну нарізаємо тонкою соломкою. Мнемо руками.
Язик відварний нарізаємо смужками.
Огірки нарізати соломкою. Якщо в огірку є розсіл, злийте його. Чи не кладіть в салат нарізаний огірок з рідиною.
У салатник з'єднайте капусту, язик, огірок, нарізану зелену цибулю. Можна додати ще й іншої зелені. Заправте салат олією. Додайте сіль і перець. Перемішайте.
Перекладіть салат в салатник. Прикрасьте горіхами кешью. Я використовую сирі кешью. Вони м'які і ніжні. Дуже корисні.
Подайте салат до столу, прикрасивши зеленню.
Подайте салат до столу, прикрасивши зеленню.