Рецепт Салат «Гурман» фото

Салат «Гурман»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Молдавська кухня
М'ясо, Субпродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На святковий стіл, Фуршет
Салати

Ви любите незвичайні поєднання і готові до експериментів на кухні? Тоді обов'язково варто спробувати салат "гурман" .

Салат "гурман" ідеально підійде не тільки для вечері або обіду, але і для свята. Прекрасне поєднання корисних продуктів з незвичайною заправкою не залишить байдужих.

  • Мікс салат - 100 грам
  • Морква - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Зелена цибуля - 10 грам
  • В'ялені помідори - 50 грам
  • Ізюм - 50 грам
  • Сир фета - 50 грам
  • Кедрові горіхи - 10-20 грам
  • Винний оцет - 3 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка
  • Полуничне варення - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Трави - 1 щіпка (за смаком)
салат
1. Рецепт приготування салату "гурман" неможливо простий. Для початку необхідно помити і просушити мікс салат. Викласти в глибоку миску.
салат
2. Морква вимити, просушити і почистити. Нарізати дрібними кубиками і додати до салату.
салат
3. Болгарський перець вимити, просушити і очистити від хвостиків і насіння. Нарізати невеликими кубиками і відправити в салатник. Можна використовувати по половині перців різних кольорів.
салат
4. Зелену цибулю помити і обсушити. Дрібно нарізати і додати до решти інгредієнтів.
салат
5. В'ялені помідори подрібнити і додати в салат (можна замінити їх свіжими).
салат
6. Додати в салатник родзинки (найкраще використовувати м'який і золотистий).
салат
7. Подрібнити сир фета і відправити в салат. Можна використовувати і інший сир.
салат
8. Кедрові горішки підсмажити кілька хвилин на сухій сковороді, а потім відправити в салат.
салат
9. Саме час готувати заправку. Для це в окремій ємності необхідно змішати винний оцет і оливкове масло. Додати діжонську гірчицю і ретельно перемішати. Наступний інгредієнт вельми незвичайний, але саме він робить цей салатів таким, яким він є. У заправку потрібно додати солодке варення (полуничне або малинове). Посолити і поперчити за смаком. При бажанні можна додати сухі трави або приправи. Полити заправкою салат і добре перемішати. Незвичайний і дуже смачний салат "гурман" в домашніх умовах готовий і його можна подавати до столу.

Схожі рецепти