Рецепт Салат «козуб» з мовою фото

Салат «козуб» з мовою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти
Вегетаріанське харчування, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік
Салати

Готуємо салат "козуб", але при цьому додаємо новий інгредієнт - яловичий язик. Хоча класичний рецепт салату "козуб" Очікують, що не додавання язика, варто поескперіментіровать.

Нижче ви знайдете докладний рецепт приготування салату "козуб" з мовою:

1. Готуємо яловичий язик. Кидаємо його в каструлю з підсоленою водою і на середньому вогні варимо протягом 3 годин. За приготуванні відкидаємо язик на друшляк, знімаємо шкіру, ріжемо дрібно.

2. В цей же час відварюємо куряче філе. Спочатку промиваємо його в холодній воді, потім варимо в підсоленій воді до готовності. Наріжемо кубиками.

3. Варимо яйця в каструлі. Яйця варяться близько 10 хвилин. Чистим, ріжемо кубиками.

4. Картопля і морквина. Чистим, моєму в холодній воді, варимо в підсоленій воді. Овочі не повинні стати пухкими. Нарізаємо соломками морква, картопля трьом на тертці.

5. Дрібно шаткуємо шинку.

6. Ріпчасту цибулю очищуємо від лушпиння. Дрібно нарізаємо.

7. Шаткуємо зелена цибуля. Ріжемо кубиками солоні огірки.

8. Моєму огірки свіжі і ріжемо півкільцями.

9. Ріжемо на половинки мариновані печериці.

10. Тепер можна почати викладати шари. На блюдо викладаємо перший шар - терту картоплю.

11. Шинку і куряче філе визначаємо в другій шар.

12. Змащуємо шар майонезом. Дану процедуру повторюємо після кожного шару.

13. Викладаємо солоні огірки і яловичий язик. Зверху посипаємо кубиками яєць, додаємо майонез.

14. Наступний шар - морквина. Мажемо майонезом.

15. Посипаємо все тертим сиром.

16. Тепер посипаємо зеленою цибулею і викладаємо рівномірно печериці. Смачного!

  • Шинка - 300 грам
  • Куряче філе - 200 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Зелена цибуля - 1 штука
  • Огірки - 2 штуки
  • Яйця - 5 штук
  • Печериці мариновані - 300 грам
  • Солоні огірки - 2 штуки
  • Мова - 1 штука
  • Твердий сир - 150 грам
  • Майонез - 400 грам
Нижче ви знайдете докладний рецепт приготування салату "козуб" з мовою:

1. Готуємо яловичий язик. Кидаємо його в каструлю з підсоленою водою і на середньому вогні варимо протягом 3 годин. За приготуванні відкидаємо язик на друшляк, знімаємо шкіру, ріжемо дрібно.

2. В цей же час відварюємо куряче філе. Спочатку промиваємо його в холодній воді, потім варимо в підсоленій воді до готовності. Наріжемо кубиками.

3. Варимо яйця в каструлі. Яйця варяться близько 10 хвилин. Чистим, ріжемо кубиками.

4. Картопля і морквина. Чистим, моєму в холодній воді, варимо в підсоленій воді. Овочі не повинні стати пухкими. Нарізаємо соломками морква, картопля трьом на тертці.

5. Дрібно шаткуємо шинку.

6. Ріпчасту цибулю очищуємо від лушпиння. Дрібно нарізаємо.

7. Шаткуємо зелена цибуля. Ріжемо кубиками солоні огірки.

8. Моєму огірки свіжі і ріжемо півкільцями.

9. Ріжемо на половинки мариновані печериці.

10. Тепер можна почати викладати шари. На блюдо викладаємо перший шар - терту картоплю.

11. Шинку і куряче філе визначаємо в другій шар.

12. Змащуємо шар майонезом. Дану процедуру повторюємо після кожного шару.

13. Викладаємо солоні огірки і яловичий язик. Зверху посипаємо кубиками яєць, додаємо майонез.

14. Наступний шар - морквина. Мажемо майонезом.

15. Посипаємо все тертим сиром.

16. Тепер посипаємо зеленою цибулею і викладаємо рівномірно печериці. Смачного!

Схожі рецепти