Рецепт Пиріг «козуб» з беконом фото

Пиріг «козуб» з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Бекон
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 12
Час приготування: 45 хв.

Приготуємо оригінальний, красивий і дуже смачний пиріг"Козуб" з беконом. Спробуйте зробити його для своїх рідних і близьких. Пиріг чудово замінить вам основне блюдо на святковому обіді.

Опис приготування:

Дуже швидкий і дуже смачний пиріг з соковитою начинкою з тонких скибочок бекону, свинини, пряними травами і ніжним курячим бульйоном. Пиріг можна їсти і в гарячому, і в холодному вигляді. Пиріг соковитий, трохи хрусткий і дуже смачний. Якщо ви візьмете готове тісто, то воно повинно бути вищої якості. Інакше нічого доброго не вийде. Пекін, готуйте собі на втіху і на радість близьким людям.

  • Бекон - 270 грам
  • Свинина - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Шавлія - 1 пучок
  • Чебрець - 2 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Желатин - 20 грам
  • Курячий бульйон - 300 мілілітрів
  • Гірчиці - 1 Ст. Ложка
  • Кокосова олія - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 550 грам
  • Сіль - 1 щіпка
пиріг
1. Замісити тісто: змішайте борошно, сіль, два яйця, розтоплене вершкове і кокосова олія.
пиріг
2. Розділити тісто на дві нагороди, при цьому перша частина в три рази менше інший. Розкачайте обидві частини тесту в круглий пласт. Підберіть круглу формочку для випікання.
пиріг
3. Обмотайте більшу частину тесту навколо форми, закріпіть його папером для випічки. Залиште тісто в холодильнику на півгодини.
пиріг
4. В окремій ємності змішайте дрібно нарізану свинину, скибочки бекону, тонко нарізаний лук, шавлія, чебрець, мускатний горіх і лавровий лист.
пиріг
5. Помістіть м'ясну начинку в схопив кошиком тісто. Накрийте пиріг тістом у вигляді кришечки.
Випікайте його одну годину за температури 180 градусів, потім зменшіть температуру на 20 градусів і випікайте ще хвилин 30, поки м'ясо не буде готове.
пиріг
6. Нагрійте желатин в курячому бульйоні, додайте гірчицю і за допомогою воронки влийте бульйон в пиріг. Залиште його в холодильнику протягом 12 годин.

Схожі рецепти