Рецепт Ягідне козуб фото

Ягідне козуб
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Ягоди , Яйця , Маргарин
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Тістечко
Кількість порцій: 10
Час приготування: 40 хв.

Випічку"Ягідне козуб" багато хто купує в магазині і дуже люблять. Рекомендую спробувати зробити такий десерт самостійно і хочу поділитися рецептом, як приготувати тістечко"Ягідне козуб" .

Опис приготування:

Для начинки можна використовувати не тільки свіжі, але і заморожені ягоди. Якщо зовсім вже ніяких немає, то можна використовувати варення або повидло, але свіжі ягоди, звичайно, найсмачніші. В результаті у вас вийде 10-11 невеликих тістечок. Вистачить на невелику компанію. Готуються вони швидко і цілком можуть стати відмінним варіантом, якщо гості нагрянули раптово.

  • Борошно пшеничне - 150 грам
  • Маргарин - 125 грам
  • Жовток - 1 штука
  • Цукор - 50 грам
  • Сода - 5 грам
  • Ягоди заморожені або свіжі - За смаком (для начинки)
  • Цукор - 100 грам (для начинки)
1
Цукор розітріть з маргарином і додайте жовток. Добре розмішайте.
2
Додайте борошно і соду. Замісити тісто. Тісто має бути досить м'яке.
3
Посипте стіл борошном і розкачайте тісто завтовшки не більш 5 мм.
4
Виріжте з тіста кружечки, рівні за розміром формах для кексів. Половину гуртків - трохи більше, щоб покласти на дно, інші - трохи менше, для кришечки.
5
Далі, НЕ змащуючи формочки, викладайте тісто на дно, формуючи бортики, зверху - начинку. Якщо ягоди водянисті, посипте їх крохмалем. Прикрийте другим шматочком тесту. Краї акуратно притисніть зубочисткою.
У центрі кожного"кошика" зробіть отвори за допомогою зубочистки.
6
Розігрійте духовку до 170 градусів і випікайте"лукошки" 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти