Торт «ягідне козуб»
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся швидким і простим рецептом приготування торта "ягідне козуб" . Виходить смачна і ніжна випічка, яка, втім, у вас багато часу на приготування точно не відніме. Рекомендую всім!
Розповім вам, як приготувати торт "ягідне козуб" . Виходить і справді така собі велика корзинка, в якій дуже багато ягід. Мені цей торт подобається тим, що його можна готувати в двох варіаціях. Це я представила зиязик, з запіканням, але можна зробити і літній варіант: все робите також, але заливаєте ягоди не джемом, желе, і відправляєте не в духовку, а в холодильник застигати. Бажаю удачі!
- Печиво - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Нектарин - 200 грам
- Чорниця - 100 грам
- Полуниця - 100 грам
- Малина - 100 грам
- Сир - 50 грам (можна замінити збитими вершками або сметанним кремом)
- Джем - 3 Ст. Ложки (можна замінити медом)
1. Масло розм'якшити на водяній бані або в мікрохвильовій печі, змішаємо з печивом, перетертим в крихту. Цю суміш акуратно розрівнюємо по дну форми і змащуємо тонким шаром кремового сиру або вершками.
2. Тепер викладаємо красиво наші фрукти і ягідки по колу, зверху акуратно все це пишність змажемо джемом - він потім нагріється, розповзеться ... І вийдуть у нас ягідки в карамелі.
3. Я запікала цей торт приблизно півгодини при 200 градусах в духовці. Готово!