Рецепт Торт «ягідне козуб» фото

Торт «ягідне козуб»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

Ділюся швидким і простим рецептом приготування торта "ягідне козуб" . Виходить смачна і ніжна випічка, яка, втім, у вас багато часу на приготування точно не відніме. Рекомендую всім!

Розповім вам, як приготувати торт "ягідне козуб" . Виходить і справді така собі велика корзинка, в якій дуже багато ягід. Мені цей торт подобається тим, що його можна готувати в двох варіаціях. Це я представила зиязик, з запіканням, але можна зробити і літній варіант: все робите також, але заливаєте ягоди не джемом, желе, і відправляєте не в духовку, а в холодильник застигати. Бажаю удачі!

  • Печиво - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Нектарин - 200 грам
  • Чорниця - 100 грам
  • Полуниця - 100 грам
  • Малина - 100 грам
  • Сир - 50 грам (можна замінити збитими вершками або сметанним кремом)
  • Джем - 3 Ст. Ложки (можна замінити медом)
торт
1. Масло розм'якшити на водяній бані або в мікрохвильовій печі, змішаємо з печивом, перетертим в крихту. Цю суміш акуратно розрівнюємо по дну форми і змащуємо тонким шаром кремового сиру або вершками.
торт
2. Тепер викладаємо красиво наші фрукти і ягідки по колу, зверху акуратно все це пишність змажемо джемом - він потім нагріється, розповзеться ... І вийдуть у нас ягідки в карамелі.
торт
3. Я запікала цей торт приблизно півгодини при 200 градусах в духовці. Готово!

Схожі рецепти