Салат «козуб»
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачний і ситний салатик, який буде мати гарний вигляд на вашому святковому столі! У наш козуб ми поклали тільки найкращі інгредієнти.
Якщо у вас наближається свято, а ви ще не вирішили, ніж будете пригощати дорогих гостей, то я можу запропонувати вам чудове рішення цієї проблеми. Цей рецепт приготування салату Козуб досить легкий, але він обов'язково всім сподобається, та й на столі такий салатик буде виглядати просто чудово. Я готую це смачне блюдо практично на всі свята, і завжди воно розходитися на ура, адже тут все інгредієнти поєднуються настільки ідеально, що від салату просто неможливо відірватися. Так що з цим простим рецептом салату Козуб ваші гості встануть з-за столу задоволені і ситі, а задоволені гості - щаслива і господиня! Отже, приступимо!
- Картопля відварна - 2 штуки
- Огірок солоний - 3 штуки
- Морква корейська - 200-300 грам
- М'ясо відварне - 300 грам (свинина или курятина )
- Сир твердий - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Печериці мариновані - 250-300 грам
- Майонез - 700 грам
- Кріп свіжий - 70 грам