Рецепт Салат «козуб» фото

Салат «козуб»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На святковий стіл , Святковий обід
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 7 г. 0 хв.

Неймовірно смачний і ситний салатик, який буде мати гарний вигляд на вашому святковому столі! У наш козуб ми поклали тільки найкращі інгредієнти.

Опис приготування:

Якщо у вас наближається свято, а ви ще не вирішили, ніж будете пригощати дорогих гостей, то я можу запропонувати вам чудове рішення цієї проблеми. Цей рецепт приготування салату Козуб досить легкий, але він обов'язково всім сподобається, та й на столі такий салатик буде виглядати просто чудово. Я готую це смачне блюдо практично на всі свята, і завжди воно розходитися на ура, адже тут все інгредієнти поєднуються настільки ідеально, що від салату просто неможливо відірватися. Так що з цим простим рецептом салату Козуб ваші гості встануть з-за столу задоволені і ситі, а задоволені гості - щаслива і господиня! Отже, приступимо!

  • Картопля відварна - 2 штуки
  • Огірок солоний - 3 штуки
  • Морква корейська - 200-300 грам
  • М'ясо відварне - 300 грам (свинина или курятина )
  • Сир твердий - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Печериці мариновані - 250-300 грам
  • Майонез - 700 грам
  • Кріп свіжий - 70 грам
салат
Для початку нам необхідно нарізати ріпчасту цибулю і залити його на ніч маринадом (суміш яблучного оцту, солі, цукру і води). Ну а вранці можемо приступити до приготування салату. Страва, на якому будемо подавати салат, змащуємо рослинним маслом і викладаємо на його дно нарізаний кріп.
салат
Потім викладаємо грибочки вниз капелюшками і не забуваємо залишити частину для прикраси.
салат
Потім йде маринована цибуля.
салат
Наступний шар з тертого на крупній тертці відвареної картоплі.
салат
Цей шар ми гарненько змащуємо майонезом.
салат
Тепер викладаємо нарізане невеликими кубиками м'ясо.
салат
На м'ясо кладемо нарізані солоні огірки.
салат
Ще один шар з маринованої цибулі.
салат
Знову картопля. Цей шар ми так само змащуємо майонезом.
салат
Далі йде корейська морква.
салат
І тертий на крупній тертці сир.
салат
І на завершення невеликий шар з майонезу. Далі ми відправляємо наш салат в холодильник приблизно на 6 годин.
салат
Після закінчення часу дістаємо його і накриваємо тарілкою з високими бортами і перевертаємо. Таким чином, наш нижній шар виявляється зверху - дуже красиво! Тепер прикрашаємо салат з боків грибочками і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти