Салат «козуб»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 7 г. 0 хв.
Неймовірно смачний і ситний салатик, який буде мати гарний вигляд на вашому святковому столі! У наш козуб ми поклали тільки найкращі інгредієнти.
Опис приготування:
Якщо у вас наближається свято, а ви ще не вирішили, ніж будете пригощати дорогих гостей, то я можу запропонувати вам чудове рішення цієї проблеми. Цей рецепт приготування салату Козуб досить легкий, але він обов'язково всім сподобається, та й на столі такий салатик буде виглядати просто чудово. Я готую це смачне блюдо практично на всі свята, і завжди воно розходитися на ура, адже тут все інгредієнти поєднуються настільки ідеально, що від салату просто неможливо відірватися. Так що з цим простим рецептом салату Козуб ваші гості встануть з-за столу задоволені і ситі, а задоволені гості - щаслива і господиня! Отже, приступимо!
- Картопля відварна - 2 штуки
- Огірок солоний - 3 штуки
- Морква корейська - 200-300 грам
- М'ясо відварне - 300 грам (свинина или курятина )
- Сир твердий - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Печериці мариновані - 250-300 грам
- Майонез - 700 грам
- Кріп свіжий - 70 грам
Для початку нам необхідно нарізати ріпчасту цибулю і залити його на ніч маринадом (суміш яблучного оцту, солі, цукру і води). Ну а вранці можемо приступити до приготування салату. Страва, на якому будемо подавати салат, змащуємо рослинним маслом і викладаємо на його дно нарізаний кріп.
Потім викладаємо грибочки вниз капелюшками і не забуваємо залишити частину для прикраси.
Потім йде маринована цибуля.
Наступний шар з тертого на крупній тертці відвареної картоплі.
Цей шар ми гарненько змащуємо майонезом.
Тепер викладаємо нарізане невеликими кубиками м'ясо.
На м'ясо кладемо нарізані солоні огірки.
Ще один шар з маринованої цибулі.
Знову картопля. Цей шар ми так само змащуємо майонезом.
Далі йде корейська морква.
І тертий на крупній тертці сир.
І на завершення невеликий шар з майонезу. Далі ми відправляємо наш салат в холодильник приблизно на 6 годин.
Після закінчення часу дістаємо його і накриваємо тарілкою з високими бортами і перевертаємо. Таким чином, наш нижній шар виявляється зверху - дуже красиво! Тепер прикрашаємо салат з боків грибочками і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!