Рецепт Салат «грецький» з сьомгою фото

Салат «грецький» з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Сьомга
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю
Салати, Салат грецький

З класичними рецептами іноді досить вдало можна експериментувати. Якщо ви не боїтеся порушувати правила на кухні, спробуйте цей варіант, як приготувати салат "грецький" з сьомгою.

Доповнити традиційний овочевий салат з легкої заправкою червоною рибкою - це приголомшлива ідея! Виходить неймовірно смачне, апетитне, корисне блюдо, яке напевно стане родзинкою вашого щоденного або святкового меню.

Спробуйте, я впевнена, що вам сподобається.

  • Філе сьомги - 4 штуки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Листя салату - 1 пучок
  • Помідори - 200 грам
  • Огірок - 200 грам
  • Червона цибуля - 1 штука
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Фета - 120 грам
  • Оливки або маслини - За смаком
  • Сік лимона - 50 мілілітрів
  • Оливкова олія - 100 мілілітрів
  • Гірчичний - 1-1.5 чайних ложки
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Орегано, базилік - За смаком
1
Рибку вимийте, обсушити паперовим рушником. Посоліть і поперчіть трохи. Викладіть на розігріту сковороду з невеликою кількістю масла, обсмажте по 3-4 хвилини з кожного боку.
2
Очистіть цибулю, наріжте тонкими кільцями або півкільцями.
3
Подрібніть листя салату, огірки, помідори, солодкий перець.
4
З'єднайте овочі в глибокій мисочці, додайте маслини, сир і перемішайте акуратно.
5
Для приготування заправки з'єднайте оливкова олія, сік лимона, гірчицю, мідь. Додайте сіль, перець, подрібнену зелень.
6
Викладіть рибку на овочі, полийте заправкою і подавайте салат "грецький" з сьомгою до столу.
Смачного!

Схожі рецепти