Салат «грецький» з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
З класичними рецептами іноді досить вдало можна експериментувати. Якщо ви не боїтеся порушувати правила на кухні, спробуйте цей варіант, як приготувати салат "грецький" з сьомгою.
Доповнити традиційний овочевий салат з легкої заправкою червоною рибкою - це приголомшлива ідея! Виходить неймовірно смачне, апетитне, корисне блюдо, яке напевно стане родзинкою вашого щоденного або святкового меню.
Спробуйте, я впевнена, що вам сподобається.
- Філе сьомги - 4 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Листя салату - 1 пучок
- Помідори - 200 грам
- Огірок - 200 грам
- Червона цибуля - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Фета - 120 грам
- Оливки або маслини - За смаком
- Сік лимона - 50 мілілітрів
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Гірчичний - 1-1.5 чайних ложки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Орегано, базилік - За смаком
1
Рибку вимийте, обсушити паперовим рушником. Посоліть і поперчіть трохи. Викладіть на розігріту сковороду з невеликою кількістю масла, обсмажте по 3-4 хвилини з кожного боку.
2
Очистіть цибулю, наріжте тонкими кільцями або півкільцями.
3
Подрібніть листя салату, огірки, помідори, солодкий перець.
4
З'єднайте овочі в глибокій мисочці, додайте маслини, сир і перемішайте акуратно.
5
Для приготування заправки з'єднайте оливкова олія, сік лимона, гірчицю, мідь. Додайте сіль, перець, подрібнену зелень.
6
Викладіть рибку на овочі, полийте заправкою і подавайте салат "грецький" з сьомгою до столу.
Смачного!
Смачного!