Салат «грецький» з rediskoy
(покроковий рецепт з фото)
Традиційний овочевий салат з сиром і маслинами в кілька новому, оригінальному, на мій погляд, варіанті хочу запропонувати вам на замітку. Покажу, як приготувати салат "грецький" з rediskoy.
Представлений рецепт відрізняється від класики не тільки новим інгредієнтом, він цілком непогано "подружився" з іншими, але і заправкою. В даному випадку крім звичного масла і спецій тут присутній ще й майонез. Не поспішайте скидати його з рахунків, салат дійсно чудовий, так що рекомендую на пробу!
- Салат Романо - 1 штука
- Огірки - 3 штуки
- Помідори - 2-4 штук
- Rediska - 3 штуки
- Червона цибуля - 1/3-1/2 штуки
- Фета - 200 грам
- Маслини - За смаком
- Майонез - 50 грам
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Червоний винний оцет - 3 Ст. Ложки
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль, перець, зелень - За смаком (базилік, орегано, петрушка)
1
Насамперед зробимо заправку. З'єднайте оливкова олія з винним оцтом і соком лимона. Додайте майонез і пропущений через прес часник, перемішайте. Посоліть і поперчіть трохи за смаком, додайте сушений базилік, щіпку орегано і петрушки. Приберіть заправку тимчасово в холодильник.
2
Вимийте і висушіть огірки, помідори, редиску, наріжте. Салат нарвіть руками і викладіть в тарілку для подачі.
3
Подрібніть цибулю і сир. Додайте в салат маслини.
4
Полийте заправкою і відразу подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!