Салат «Глорія»
(покроковий рецепт з фото)
Це салат з категорії теплих. Приготування - дуже просте і швидке. Блюдо дуже смачне і подається в теплому вигляді. Також можна подати його на друге.
Яскраве і смачна страва з незвичайним смаком. Поріжте гарбуз, куряче м'ясо, цибуля та гриби і окремо обсмажте кожен з цих інгредієнтів на сковороді. Змішайте все в салатник, додайте потертий на тертці огірок, сіль, заправте гірчицею і невеликою кількістю яблучного оцту. Добре перемішайте і подавайте на стіл. Смачного!
- Грудка куряча - 200 грам
- Гарбуз - 100 грам
- Печериці - 100 грам
- Огірок солоний - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Оцет яблучний - За смаком
- Сіль - За смаком
- Гірчиця neostraya - 1 Чайна ложка
Поріжте гарбуз, куряче м'ясо, цибуля та гриби і окремо обсмажте кожен з цих інгредієнтів на сковороді. Спочатку гарбуз.
Потім м'ясо.
Далі цибулю.
І нарешті гриби.
Змішайте все в салатник, додайте потертий на тертці огірок, сіль, заправте гірчицею і невеликою кількістю яблучного оцту. Добре перемішайте і подавайте на стіл.