Рецепт Салат «Глорія» з капустою фото

Салат «Глорія» з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Телятина
Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

Хочеться урізноманітнити давно знайомий салат новим смаком, я додала в нього свіжу капусту. Смак сподобався, цікавий, новий. Пробуйте!


Салат "глорія" з капустою готуємо так. Відварюємо буряк і телятину. Дрібно нарізаємо м'ясо, овочі, зелень. Змішуємо в салатниці, заправляємо майонезом, гірчицею, сіллю, перцем.

  • Буряк відварна - 1 штука
  • Телятина відварна - 100 грам
  • Цибулина - 1/2 штуки
  • Капуста білокачанна - 50 грам
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Французька гірчиця - За смаком
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Зелень - За смаком (свіжа або морожена)
салат
1. Приготуємо продукти, я заздалегідь відварити м'ясо і буряк. Остудила.
салат
2. Ріпчасту цибулю порізати дуже тонко півкільцями.
салат
3. М'ясо ріжемо поперек волокон, потім на кубики.
салат
4. Капусту шаткуємо тонко, смужками.
салат
5. Буряк ріжемо на корейській тертці.
салат
6. З'єднуємо всі складові салату, майонез, спеції.
салат
7. Перемішуємо, салат наполягаємо 10-15 хвилин і подаємо до столу.

Схожі рецепти