Салат «Глорія» з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Хочеться урізноманітнити давно знайомий салат новим смаком, я додала в нього свіжу капусту. Смак сподобався, цікавий, новий. Пробуйте!
Салат "глорія" з капустою готуємо так. Відварюємо буряк і телятину. Дрібно нарізаємо м'ясо, овочі, зелень. Змішуємо в салатниці, заправляємо майонезом, гірчицею, сіллю, перцем.
- Буряк відварна - 1 штука
- Телятина відварна - 100 грам
- Цибулина - 1/2 штуки
- Капуста білокачанна - 50 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Французька гірчиця - За смаком
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Зелень - За смаком (свіжа або морожена)
1. Приготуємо продукти, я заздалегідь відварити м'ясо і буряк. Остудила.
2. Ріпчасту цибулю порізати дуже тонко півкільцями.
3. М'ясо ріжемо поперек волокон, потім на кубики.
4. Капусту шаткуємо тонко, смужками.
5. Буряк ріжемо на корейській тертці.
6. З'єднуємо всі складові салату, майонез, спеції.
7. Перемішуємо, салат наполягаємо 10-15 хвилин і подаємо до столу.