Салат «фіалка»
(покроковий рецепт з фото)
Любіть не тільки смачні, але красиво оформлені страви? Тоді зверніть свою увагу на салат "фіалка" . Він вам обов'язково сподобається!
Ситний і дуже смачний салат "фіалка" привертає уваги всіх присутніх за столом. Сама ідея оформлення може бути використана і для інших салатів при бажанні. Удачі в приготуванні, сподіваюся що рецепт салату "фіалка" вам сподобається!
- Куряче філе або стегно - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Яйце - 3 штуки
- Петрушка - 10 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Редис - 150 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Шпинат - 10 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка

1. Рецепт приготування салату "фіалка" досить простий. Для початку необхідно поставити варити яйця і куряче м'ясо. Потім м'ясо остудити, розібрати (якщо використовується стегно).

2. М'ясо нарізати невеликими шматочками і викласти в салатник. Петрушку вимити, просушити і подрібнити. З'єднати з м'ясом.

3. Зварені яйця остудити і почистити. 1 жовток залишити на прикрасу, інше нарізати невеликими кубиками. Редис (4 штучки також відкласти) вимити, просушити і нарізати. Сир також нарізати кубиками і відправити в салатник.

4. В окремій ємності з'єднати майонез і сметану. Часник очистити і подрібнити (можна видавити через прес). Додати часник, сіль і перець за смаком. Ретельно перемішати заправку.

5. Приготовану заправку відправити в салатник, перемішати.

6. Саме час оформляти салат. Його необхідно перекласти в невеликий круглий салатник. Листя шпинату вимити і просушити. Розкласти їх по краю тарілки, а в центр викласти сам салат.

7. Відкладений редис вимити, просушити і нарізати тоненькими шматочками.

8. З редиски зробити квіточки, для цього достатньо 5-6 кружечком. Підставою вони повинні потопати в салаті, щоб міцно триматися. У отримані отвори потрібно помістити щіпку жовтка. От і все, салат "фіалка" в домашніх умовах готовий.