Рецепт Салат до локшині фото

Салат до локшині
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Червона капуста , Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 15 хв.

До локшині найкраще подавати овочеві сезонні салати. Влітку - огіркові, помідорні, а ось взимку - капустяні. Пропоную Вам приготувати простий і смачний салат з двох видів капусти і яблука.

Опис приготування:

Для салату вимийте обидва види капусти, яблуко. Дайте воді стекти. Наріжте два види капусти тонко, а яблуко поріжте соломкою. Посоліть і заправте салат олією. Хай щастить!

  • Капуста пекінська - 250 грам
  • Капуста червона - 250 грам
  • Яблуко - 80-100 грам
  • Кріп або зелену цибулю - 1 пучок
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
салат до локшині - фото крок 1
Наріжте вимиту капусту тонко за допомогою гострого ножа або шинкування.
салат до локшині - фото крок 2
Червону капусту також вимийте ретельно, зніміть верхні листки і наріжте тонко.
салат до локшині - фото крок 3
З яблука зніміть шкірку, поріжте тонко соломкою, можна скористатися квадратної овочевий теркою. Яблука вибирайте зелені, кисло-солодкі, вони більш підходять в салати.
салат до локшині - фото крок 4
Складіть овочі і яблуко в салатник, приправити сіллю, перемішайте і заправте рослинним свіжим маслом. Салат готовий! При подачі посипте рубаною зеленню.

Схожі рецепти