Салат до локшині
(покроковий рецепт з фото)
До локшині найкраще подавати овочеві сезонні салати. Влітку - огіркові, помідорні, а ось взимку - капустяні. Пропоную Вам приготувати простий і смачний салат з двох видів капусти і яблука.
Для салату вимийте обидва види капусти, яблуко. Дайте воді стекти. Наріжте два види капусти тонко, а яблуко поріжте соломкою. Посоліть і заправте салат олією. Хай щастить!
- Капуста пекінська - 250 грам
- Капуста червона - 250 грам
- Яблуко - 80-100 грам
- Кріп або зелену цибулю - 1 пучок
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
Наріжте вимиту капусту тонко за допомогою гострого ножа або шинкування.
Червону капусту також вимийте ретельно, зніміть верхні листки і наріжте тонко.
З яблука зніміть шкірку, поріжте тонко соломкою, можна скористатися квадратної овочевий теркою. Яблука вибирайте зелені, кисло-солодкі, вони більш підходять в салати.
Складіть овочі і яблуко в салатник, приправити сіллю, перемішайте і заправте рослинним свіжим маслом. Салат готовий! При подачі посипте рубаною зеленню.