Рецепт Салат до локшині фото

Салат до локшині
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Червона капуста, Пекінська капуста
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

До локшині найкраще подавати овочеві сезонні салати. Влітку - огіркові, помідорні, а ось взимку - капустяні. Пропоную Вам приготувати простий і смачний салат з двох видів капусти і яблука.

Для салату вимийте обидва види капусти, яблуко. Дайте воді стекти. Наріжте два види капусти тонко, а яблуко поріжте соломкою. Посоліть і заправте салат олією. Хай щастить!

  • Капуста пекінська - 250 грам
  • Капуста червона - 250 грам
  • Яблуко - 80-100 грам
  • Кріп або зелену цибулю - 1 пучок
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
салат до локшині - фото крок 1
Наріжте вимиту капусту тонко за допомогою гострого ножа або шинкування.
салат до локшині - фото крок 2
Червону капусту також вимийте ретельно, зніміть верхні листки і наріжте тонко.
салат до локшині - фото крок 3
З яблука зніміть шкірку, поріжте тонко соломкою, можна скористатися квадратної овочевий теркою. Яблука вибирайте зелені, кисло-солодкі, вони більш підходять в салати.
салат до локшині - фото крок 4
Складіть овочі і яблуко в салатник, приправити сіллю, перемішайте і заправте рослинним свіжим маслом. Салат готовий! При подачі посипте рубаною зеленню.

Схожі рецепти