Салат «Coʙan»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "чобан" або "пастуший салат" - традиційне Азербайджанське блюдо. По суті це найпростіший овочевий салат без заправки. Він просто ідеально підходить для шашлику і до інших м'ясних страв.
Салат найпростіший, якщо у вас є смачні азербайджанські помідори, використовуйте їх, а не черрі. У зиязикай сезон зелена цибуля замініть на ріпчаста, а влітку - побільше свіжої зелені.
- Огірок - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідори черрі - 150 грам
- Цибуля зелена - 4 штуки
- Кріп - 2 штуки
- Сіль - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Перець почистіть і наріжте дрібно.

Огірок наріжте середніми шматочками.

Черрі наріжте на половинки.

Зелень порубати.

Все перемішайте. Салат "чобан" готовий. Смачного!